Ιωάννα Τούνη: Προειδοποιεί με αποκαλύψεις για το “ροζ” βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο

Η νικήτρια του "My Style Rocks" εμφανίστηκε αποφασισμένη για αποκαλύψεις

Σε αποκαλύψεις για το “ροζ” βίντεο, που όπως λέει κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το όνομά της, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως εξήγησε μέσα από ανάρτησή της στο  Instagram, η οποία μαρτυρά την αναστάτωση και τη θλίψη της γι’ αυτό που έχει συμβεί.

«Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου, γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε που κάνω tour στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι.

https://www.instagram.com/p/CBxqjVGplHh/

Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο Youtube, που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο βίντεο μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δε θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο. Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δε θα ξαναπιάσω το θέμα», εμφανίζεται να λέει η Τούνη στο συγκεκριμένο βίντεο στο Instagram.

 

Η ίδια μάλιστα διευκρινίζει ότι μετά από όσα θα αποκαλυφθούν στο YouTube δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα…

leave a reply

Your Review