Joan Collins: Νομίζει ότι η Δυναστεία συνεχίζεται, κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και ακούει τα εξ αμάξης από τους αστυνομικούς

Πήγε για χαλαρά ψωνάκια, χωρίς μασκούλα και τσαντίστηκε που της την "είπαν" τα όργανα της τάξεως

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Joan Collins attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Toni Anne Barson/WireImage)

Χαλαρές διακοπές στο Σεν Τροπέ έκανε η Joan Collins, μαζί με τον φίλο της παρουσιαστή Pierce Morgan και άλλους, όταν αποφάσισε να πάει για ψώνια σε ΙΚΕΑ και άκουσε τα εξ αμάξης από αστυνομικούς που την εντόπισαν χωρίς μάσκα, αλλά με προσωπίδα. Ναι, μόνο που οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της Γαλλίας από τις 21 Ιουλίου και πώς να γίνει τώρα, ο κανόνας δεν εξαιρεί ούτε τη σταρ της Δυναστείας.

Εννοείται ότι η αυστηρή παρατήρηση κακοφάνηκε στην 87χρονη ντίβα που έσπευσε να καταγράψει τις εντυπώσεις της στη στήλη που διατηρεί στο site “The Spectator” και να γράψει διάφορες ελαφρότητες που σίγουρα δεν συνάδουν ούτε με την ηλικία και την ωριμότητα που θα έπρεπε να τη διακρίνει και σίγουρα όχι με τη σοβαρότητα της κατάστασης εν μέσω πανδημίας.

«Ένας αστυνομικός προσβλήθηκε από την προσωπίδα μου κι ενώ εγώ σκεφτόμουν τα οφέλη του καπνιστού σολομού που πωλείται στα Ikea, άρχισε να μου φωνάζει. Στα γαλλικά πάντα, μου φώναζε πως έπρεπε να φορέσω μια κατάλληλη μάσκα, καθώς οι προσωπίδες δεν είναι νόμιμες εκεί. Δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω, μουρμουρίζοντας διάφορα αγγλοσαξονικά, τα οποία, καθώς με κοίταξε, φοβόμουν ότι θα μπορούσε να καταλάβει. Προσπάθησα τότε να φορέσω μια απλή πλαστική μάσκα, και παρόλο που ήταν πιο εύκολο να μιλάω και να γίνομαι κατανοητή, παραμόρφωνε το πρόσωπό μου». (Πωπω, τραγικό!).

Γενικώς, η Collins όλο το προηγούμενο διάστημα δεν σταματά να ασκεί κριτική στη βρετανική κυβέρνηση για τα αυστηρά (τα ποια;) μέτρα κατά του κορονοϊού και ενώ είχε χαρακτηρίσει ως βαθιά ρατσιστική την απόφαση της κυβέρνησης Τζόνσον να “κλειδώσει” τους ηλικιωμένους στο σπίτι, προκειμένου να τους προστατεύσει από βέβαιο θάνατο.

«Πάντα πίστευα πως η δυτική κοινωνία ήταν τρομερά ρατσιστική απέναντι στους ηλικιωμένους ανθρώπους και δεν εννοώ απλά τον κόσμο της showbiz αλλά γενικά. Μετά, η βρετανική κυβέρνηση επέμεινε πως οι εβδομηντάρηδες –τι φρικτός χαρακτηρισμός – ήταν μέρος των ευάλωτων, μαι ακόμη πιο φρικτή ήταν η απόφαση του να παραμείνουν σε lockdown μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Ήταν ο απόλυτος ρατσισμός απέναντι σε άτομα που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αλλά το ακόμη πιο επιζήμιο ήταν η ισχυροποίηση της ήδη υπάρχουσας πεποίθησης ότι οι ηλικιωμένοι πρέπει να μείνουν μακριά από όλους», είχε γράψει τότε η ηθοποιός.

Προφανώς για τις εκατοντάδες χιλιάδες θανάτων συμπατριωτών της -ασχέτως ηλικίας- η Collins δεν έχει κάτι πρόχειρο να γράψει, πέρα φυσικά από το ότι η μάσκα παραμορφώνει το πρόσωπό της.

 

leave a reply

Your Review