Johnny Depp – Amber Heard: Τοξικός γάμος, εξευτελιστικό διαζύγιο / Το περιστατικό αφόδευσης στο κρεβάτι, οι εξαρτήσεις, το βίαιο τέλος

Όσα ακούγονται αυτές τις μέρες στο δικαστήριο του ηθοποιού εναντίον της πρώην συζύγου του δεν έχουν προηγούμενο στη showbiz

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 15: Actor/musician Johnny Depp (L) and actress Amber Heard attend The 58th GRAMMY Awards at Staples Center on February 15, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by John Shearer/WireImage)

Η αλήθεια πως κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από τη μάχη στα δικαστήρια ανάμεσα στον Johnny Depp και την πρώην σύζυγό του Amber Heard. Τα media είχαν προϊδεάσει το κοινό για την τοξική τους σχέση, όμως, κανείς στον χώρο της showbiz δεν περίμενε τις εξευτελιστικές αποκαλύψεις που θα ακολουθούσαν και θα σφράγιζαν το τέλος ενός γάμου διάρκειας μόλις 2 ετών…

Την Παρασκευή ο Depp κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου συνεχίζεται η δίκη με την πρώην σύζυγό του  για τον τρόπο με τον οποίο ένα «περιστατικό αφόδευσης», στο οποίο βρέθηκαν κόπρανα στο κρεβάτι τους, ήταν εκείνο που έβαλε (δικαίως) οριστική ταφόπλακα στον γάμο τους.

Όπως αποκάλυψε, ο ηθοποιός εκείνη τη μέρα είχε αργήσει επειδή βρισκόταν σε ραντεβού με τον ατζέντη του και μόλις είχε πληροφορηθεί μερικά πολύ άσχημα νέα σχετικά με τα οικονομικά του. Είναι η μέρα, για την οποία ο ηθοποιός κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην νεαρή ηθοποιό, όταν εκείνη αντέδρασε για την αργοπορία του.

Ακριβώς, την επομένη, η οικονόμος του σπιτιού του βρήκε κόπρανα στο κρεβάτι τους…

«Είχα πλέον πειστεί πως είτε η ίδια είτε κάποιος από τους φίλους της άφησε ανθρώπινα κόπρανα στο κρεβάτι μας», ανέφερε ο 56χρονος ηθοποιός και συνέχισε: «Σκέφτηκα πως αυτό ήταν ένα παραδόξως ιδανικό τέλος για τον γάμο μας».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν βρέθηκαν ξανά τον Μάιο και ενώ εκείνος πέρασε από το σπίτι για να πάρει κάποια πράγματά του, ξέσπασε καβγάς με την Heard να αποδίδει το περιστατικό σε ένα από τα σκυλιά της. «Ήταν ένας γρίφος το ποιος αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά σίγουρα δεν ήταν ένας σκύλος τριών ή τεσσάρων κιλών», σχολίασε δηκτικά ο Depp.

Πάντως, ο χολιγουντιανός σταρ δεν έκρυψε την πάλη του με τις εξαρτήσεις και τον αλκοολισμό και δεν δίστασε να την ευχαριστήσει για την υπομονή της τον καιρό που προσπαθούσε να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τις εξαρτήσεις του από ουσίες.

Την επόμενη μέρα της δίκης, ο Depp έκανε λόγο για την “εξοντωτική” προσοχή που απαιτούσε από εκείνον η πρώην σύζυγος του, περιγράφοντας μια κόλαση κάθε φορά που δεν γινόταν κάποιο χατίρι της ή που θεωρούσε ότι δεν ασχολούνταν αρκετά μαζί της.

«…Μερικές φορές, χωρίς κανέναν λόγο, και εάν το το χέρι μου δεν κρατούσε το δικό της ή δεν την είχα αγκαλιά ή κάτι τέτοιο, το άρπαζε και το ακουμπούσε στους μηρούς της, προκειμένου να της δώσω την προσοχή που ήθελε. Ήταν σαν να υπήρχαν κανόνες, είχε μια ρουτίνα και αν δεν ανταποκρινόσουν άμεσα σ’ αυτό που ήθελε να κάνεις δημιουργούνταν τεράστιο θέμα», εξήγησε ο Depp.

Η δίκη, στην οποία έχουν δεχθεί να παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης η Winona Raider και η Vanessa Paradis μέσω βίντεοκλησης θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες, με το ενδιαφέρον των media αμείωτο μέχρι αυτή τη στιγμή…