Κλάψτε! Η Sharon Stone έχει κάτι να πει για τους άντρες και τις σχέσεις και δεν είναι καθόλου καλό…

Το αειθαλές sex symbol για πρώτη φορά εξηγεί γιατί σταμάτησε να κάνει σχέσεις, αλλά και πώς πήρε τον ρόλο στο "Βασικό Ένστικο"

Ακόμη και σήμερα, στα 62 της, θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος. Αυτή τη στιγμή παίζει με απερίγραπτη γοητεία μία βαθύπλουτη μητέρα που ζητά εκδίκηση για τον διαμελισμό του γιου της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, “Ratched” και εδώ και καιρό έχει γίνει άκρως επιλεκτική τόσο σε ό,τι αφορά τους ρόλους που θα υποδυθεί, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους θα σχετιστεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής της.

Η Sharon Stone μιλά σπάνια, όμως, είναι να μην αποφασίσει να πει κάποια πράγματα και χθες το έκανε, σε μία ωραία, φιλική κουβέντα της με την επίσης ηθοποιό, Drew Barrymore και ως προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό της show. Εκεί, λοιπόν, αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια έχει να βγει ραντεβού, ενώ είπε και μερικά από αυτά που πραγματικά πιστεύει για τους άντρες, αφήνοντας σύξυλους τους τηλεθεατές. 

«Τελείωσα με τα ραντεβού. Χόρτασα από αυτά», είπε στην παρουσιάστρια Drew και όταν εκείνη τη ρώτησε για ποιο λόγο τόσο κατηγορηματική στάση σ’ αυτού του είδους την αποχή, η ηθοποιός είπε μερικά πράγματα που καλό θα ήταν να προβληματίσουν τον αντρικό πληθυσμό. 

«Επειδή θεωρώ πως οι άνθρωποι είναι ανέντιμοι και δεν αξίζουν τον χρόνο μου (σ.σ.: γι’ αυτό δεν κάνει πλέον σχέσεις). Μου αρέσει να είμαι μόνη ή να περνώ τον χρόνο μου με τα παιδιά μου και τους φίλους μου. Απλώς νιώθω ότι δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Δεν νιώθω ότι οι άνδρες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις γυναίκες πια. Έχω πραγματικά πολύ καλούς άνδρες φίλους, αλλά νιώθω ότι όταν πρόκειται για συναισθηματική ωριμότητα στην σχέση, οι άνδρες και οι γυναίκες είναι σίγουρα τώρα πια σε τελείως διαφορετικά σημεία», είπε η Stone.

Σημειώνεται ότι η ίδια είχε βρεθεί σε σχέση πριν από περίπου 2,5 χρόνια, με έναν άντρα νεότερό της κατά 20 χρόνια, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται αυτή ήταν και η τελευταία φορά…

Ολόκληρη τη συνέντευξή της, μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ >>>

leave a reply

Your Review