Κraken Black Spiced Rum: Ένα ρούμι μυθικό!

Το ρούμι Kraken Black Spiced απέκτησε το όνομά του από το θαλάσσιο μυθικό τέρας «Kraken» το οποίο φημολογείται ότι είχε επιτεθεί σε πλοίο που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ρούμι κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα. Το τέρας σκότωσε όλο το πλήρωμα του πλοίου καταστρέφοντας παράλληλα όλα τα βαρέλια με το ρούμι, εκτός από ένα, το οποίο και έβαψε με το μελάνι του… Έτσι γεννήθηκε το THE KRAKEN RUM!

Χρήστος Σουρούρ (Brand Ambassador Kraken Rum)
Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ), Γεωργία Κόττα (Brand Manager Kraken Rum)
Tζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ), Μαρίνα Κουταρέλλη
Ιάσονας Λάιος, Μαρίτα Καλιθριτζιώτη, Θοδωρής Γαζέας
Χάρης Συντζάκης

Με χώρα προέλευσης την Καραϊβική, μία χώρα σταθμό στην παραγωγή ρουμιού, το Kraken Black Spiced είναι ένα από τα καλύτερα spiced ρούμια, με πλούσιο και πικάντικο άρωμα σε εντυπωσιακή, πρωτότυπη φιάλη.

Η σύνθεση του προέρχεται από αριστοτεχνικό χαρμάνι αποσταγμάτων που παλαιώνουν κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής στο οποίο προστίθενται εξωτικά μπαχαρικά. Η γεύση του είναι μοναδικά ξεχωριστή με έντονες νότες σοκολάτας, μελάσας και βανίλιας που συνδυάζονται αρμονικά με πινελιές γαρίφαλου, κανέλας και τζίντζερ και δημιουργούν ένα θερμό τελείωμα με αίσθηση βανίλιας, διακριτική παρουσία καφέ και υποψία πιπεριού.

Δοκιμάστε το σε cocktails ή σκέτο με πάγο και αφήστε τα αρώματά του να σας ταξιδέψουν!