Λεωνίδας Καλφαγιάννης: “Ήμουν μαθητής του Λιγνάδη, βίωσα πράγματα που δεν ήθελα να βλέπω”

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στον χώρο του θεάματος που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος, μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος θυμίζουμε πως κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον σημάδεψε, λέγοντας: “Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν ένα κερασάκι, από δυο έτη. Βρισκόμουν σε πίεση η αλήθεια είναι. Σίγουρα πολλά παιδιά σε αυτή τη διαδικασία που κυνηγάνε τα όνειρά τους, ή που θέλουν να λειτουργήσουν φυσιολογικά σε αυτό που έχουν επιλέξει, έχουν βρεθεί σε μια αντίστοιχη θέση, που πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν με τα δεδομένα που έχουν ή δεν θα τα επιλέξουν. Πιέστηκα στα χρόνια που ήμουν στη σχολή, βλέποντας και βιώνοντας πράγματα που δεν ήθελα καν να βρίσκονται στο οπτικό μου πεδίο κι έτσι βρέθηκα στον Νίκο Κούρκουλο”.

Όσο για το αν υπήρξαν και άλλοι συμμαθητές που βίωσαν παρόμοια περιστατικά ανέφερε: “Είναι σίγουρο ότι υπήρχαν και άλλοι συμφοιτητές μου που σταμάτησαν λόγω αυτού. Υπήρχαν πολλοί πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί που συνάντησαν δυσκολίες και σταμάτησαν. Δεν έχει να κάνει σώνει και καλά για μία σεξουαλική παρενόχληση όπως την έχουμε στο μυαλό μας. Όταν ένα νέο παιδί κυνηγά τα όνειρά του, οποιαδήποτε παρεμβολή, παρέμβαση, παραβίαση του χώρου και της διαδρομής του, μπορεί να είναι και παρενόχληση”.

leave a reply

Your Review