Με ένα λαμπερό πάρτυ, στην καρδιά του Κολωνακίου, γιορτάστηκε ο διεθνής διαγωνισμός της premium elit vodka.

Ο Joeri Visser είναι ο ELIT MASTER για το 2023

Ο Joeri Visser, από το Βέλγιο bartender του Bel Roy’s Bijou bar, αναδείχθηκε ο elit™ Master 2023, ανάμεσα σε 25 κορυφαίους bartenders, στο διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Joeri Visser ELIT MASTER 2023

Η πολυβραβευμένη elit™ vodka, προσκάλεσε τους καλύτερους bartenders, να δώσουν νέα πνοή και να δημιουργήσουν το τέλειο freeze martini, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία του mixology, εμπνέοντας τη νέα γενιά bartender και τους καταναλωτές.

Ο συναρπαστικός τελικός διεξήχθη  στην Αθήνα, στο βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin, Delta, όπου μερικοί από τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο, πήραν μέρος σε απαιτητικές προκλήσεις που σκοπό είχαν να αναδείξουν, και συνάμα να δοκιμάσουν, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την δημιουργικότητα τους, στην παρασκευή και την ανάδειξη του legendary, martini cocktail.

Οι 25 διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή freeze martini, στην έμπειρη κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον Ago Perrone από το The Connaught Bar, την Sandrae Lawrence από το The Cocktail Lovers, τον Iain McPherson από το Panda & Sons, τον Ανδρέα Ματθίδη Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Οινοχόων, Wine & Spirit Education Development Consultant της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, τον Jack Sotti Global Brand Ambassador της elit vodka, και τον Κίμωνα Φραγκάκη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ακολούθησε εντυπωσιακό party, που έλαβε χώρα στην καρδιά του Κολωνακίου, στο ζεστό και ξεχωριστό Woo Woo. Εκεί, σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής παρουσία λαμπερών προσκεκλημένων και συνοδεία απολαυστικών elit vodka cocktails.

Στιγμιότυπο Elit Masters Party
Κριτές του διαγωνισμού
Ελένη Αποστόλου, Δημήτρης Ανδρέου & Βασίλης Κολοτούρος
Έλενα Χριστοπούλου & Δημήτρης Ανδρέου

Μετά τη νίκη του, ο Joeri Visser δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού του εκπληκτικού διαγωνισμού και γνώρισα υπέροχους bartenders και επαγγελματίες της βιομηχανίας. Είμαι υπερήφανος που το έργο μου αναγνωρίστηκε και ανταμείφθηκε. Ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες που έρχονται».

Ο Κος ANDREAS SIGL CMO του Stoli Group, σχολίασε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το εκπληκτικό ταλέντο που επέδειξαν οι 25 καλύτεροι bartenders κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού elit MASTERS. Όραμά μας είναι να δημιουργούμε πάντα εξαιρετικές εμπειρίες για τους bartenders, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας. Συγχαρητήρια στον Joeri και σε όλους τους bartenders που ήταν μέρος αυτής της εξαιρετικής εμπειρίας στην Αθήνα».

Για να μάθετε περισσότερα για το elit Masters, ακολουθήστε μας στο Facebook και

στο Instagram @elitvodka και #elitMasters σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την elit Vodka, επισκεφθείτε τη διεύθυνση

https://elitvodka.com/.