Νέα μοντέλα Tudor Pelagos FXD – Ειδικές εκδόσεις Alinghi Red Bull Racing

Η Tudor γιορτάζει την συνεργασία της με την αγωνιστική ομάδα Alinghi Red Bull Racing, παρουσιάζοντας δύο επετειακές εκδόσεις των μοντέλων PELAGOS FXD.

H Tudor συμμετέχει για πρώτη φορά στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα,με την συνεργασία της με την αγωνιστική ομάδα Alinghi Red Bull Racing.
Η αγωνιστική ομάδα Alinghi δημιουργήθηκε το 1994 από τον Ernesto Bertarelli. Είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα που κατέκτησε το θρυλικό έπαθλο America’s Cup δύο φορές, το 2000 και το 2007.


To 2022, η Alinghi συνεργάστηκεμε την Tudor και την Red Bull Racing, με στόχο την κατάκτηση του America’s Cup,που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Βαρκελώνη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ PELAGOSFXD

Το μοντέλο PELAGOS FXD CHRONO, είναι ένας χρονογράφος διαμέτρου 43 mm από μαύρο άνθρακα με το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing στην πίσω πλευρά της κάσας.

TUDOR PELAGOS FXD CHRONO

Διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα του άνθρακα και κλίμακα 60 λεπτών. Διατίθεται με μπλε υφασμάτινο λουράκικαι μπλε καντράν και κόκκινες πινελιές στους χρονογράφους. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

Το  μοντέλο PELAGOS FXD,διαθέτει κάσα διαμέτρου 42mmαπό μαύροάνθρακα με το λογότυπο AlinghiRedBullRacing στην πίσω πλευρά της κάσας

TUDOR PELAGOS FXD

Διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα του άνθρακα και κλίμακα 60 λεπτών.Διατίθεται με μπλε καντράν και μπλε υφασμάτινο λουράκι. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5602,  με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

 

www.tudorwatch.com