ΝΕΟ Fusio-Dose by Κérastase!

Με ένα ξεχωριστό κάλεσμα σε δημοσιογράφους & influencers η Κérastase την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου παρουσίασε στην Ακαδημία της L’Oreal το ανανεωμένο Fusio-Dose, την προσωποποιημένη υπηρεσία περιποίησης κομμωτήριού της Κérastase.

Οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πολυτελή εμπειρία με την υπογραφή της Κérastase, της κορυφαίας επαγγελματικής μάρκας περιποίησης μαλλιών.

Oι εκλεκτές καλεσμένες αφέθηκαν στα χέρια των κομμωτών απολαμβάνοντας την προσωποποιημένη τελετουργία του νέου Fusio-Dose, με βάση τις ανάγκες των μαλλιών τους, ύστερα από διάγνωση και συζήτηση με τον Αλέξανδρο Κυριακάκη, Κérastase Brand Expert. Όλες τους έμειναν ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα της υπηρεσίας του νέου Fusio-Dose αφού σε μόλις 5 λεπτά είδαν τα μαλλιά τους να μεταμορφώνονται!

Με την ολοκλήρωση του styling από την ομάδα της Κérastase, οι καλεσμένες έμειναν έκπληκτες με το νέο hair look τους ενώ στην συνέχεια όλες φωτογραφήθηκαν με ανεβασμένη διάθεση αναδεικνύοντας τα υπέροχα μαλλιά τους! Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Κόνυ Μεταξά, Κατερίνα Ευαγγελινού, Μαρία Παπαγεωργίου, Νίκη Θωμοπούλου, Ισμήνη Νταφοπούλου, Τζίνα Σμαριανάκη, Δώρα Κατσικογιάννη, Ευτυχία Λαζάρου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Fusio-Dose by Κérastase ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Fusio-Dose by Κérastase ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Fusio-Dose by Κérastase ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

 

leave a reply

Your Review