Ο οίκος Vardas παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Beachwear S’23 για καλό σκοπό

Με καλοκαιρινή διάθεση, ο οίκος Vardas πραγματοποίησε ένα all day fashion event στο κατάστημα της Κηφισιάς για καλό σκοπό, καθώς μέρος των πωλήσεων από εκείνη την ημέρα διατέθηκε για την υποστήριξη των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών HOPE genesis και ΔΕΣΜΟΣ. Οαγαπημένος οίκος μόδας, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στην ανδρική και τη γυναικεία ένδυση, παρουσίασε τη νέα γυναικεία Beachwear S’23Collection, καταφέρνοντας να εμπνεύσει και να μυήσει τους προσκεκλημένους στο απόλυτο summer vibe.

Ελένη Τσολάκη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Τατιάνα Βάρδα
Φωτεινή Πετρογιάννη, Τατιάνα Βάρδα, Αγγελική Κουτελέκου

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα κομμάτια της νέας συλλογής που αποπνέουν το πνεύμα του καλοκαιριού με τον πιο δυναμικό τρόποκαι να εμπνευστούν για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις από δημοφιλή brands, όπως τα Sun of a Beach, Emmanuella Swimwear, Colores, 4-Giveness, Valery, Stella Forest, Maliparmi και Terre Rouge. Η νέα γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει μια πληθώρα beachwearεπιλογών, όπως μαγιό, καφτάνια και φορέματα, πετσέτες θαλάσσης, αξεσουάρ και τσάντες για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Στο πλαίσιο του event, influencers, παρουσιαστές, fashionenthusiasts, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έργα της amateur photographer Αγγελικής Κουτελέκου από την έκθεση «Postcards from Greece». Αυτή η έκθεση αποτελεί μια συνέχεια της συμμετοχής της εταιρείας Vardas σε πολιτιστικά δρώμενα και στον κόσμο της τέχνης.

Ελένη Βουλγαράκη, Σοφία Παυλίδου
Πένυ Αγοραστού , Ευγενία Δημητροπούλου
Έβελυν Καζαντζόγλου , Υβόννη Ντόστα, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος

Μάλιστα, τα «Postcards» της Αγγελικής Κουτελέκου κοσμούν ήδη τις βιτρίνες των καταστημάτων Vardas και θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν τους περαστικούς σε καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εμμανουέλα Λύκου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου, Τατιάνα Βάρδα, Τζοβάννα Βλαχάβα
Ελένη Κεχαγιά
Αγγελική Κουτελέκου, Ειρήνη Γιαννέλου, Χαρά Σελαλμαζίδου, Εύα Βλαχάβα

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του event, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα «Postcards from Greece», καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό. Μέρος των πωλήσεων των Postcards μαζί με ένα μέρος των πωλήσεων του καταστήματος της Κηφισιάς από την ημέρα του event, διατέθηκε για την υποστήριξη των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών HOPE genesis και ΔΕΣΜΟΣ.

VARDAS STORE KIFISSIA: Παναγίτσας 6, Κηφισιά 145 62
|
https://www.vardas.gr/ | IG: @vardasofficial |YT: @vardasofficial