Ο Sin Boy μαζεύει λεφτά για τη σεισμόπληκτη Αλβανία

Ο ράπερ που πριν λίγο καιρό μας προβλημάτισε με τις αναρτήσεις του στα social media καλεί τώρα τους ακολούθους του να ενισχύσουν τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην πατρίδα του.

Ο φονικός σεισμός στην Αλβανία έχει φέρει ξανά στην επικαιρότητα το πόσο ανίσχυροι μπορεί να είμαστε απέναντι σε μια φυσική καταστροφή. Για άλλη μια φορά οι γειτονικές χώρες σπεύδουν να προσφέρουν βοήθεια, βλέποντας τις συγκλονιστικές εικόνες από τις ζημιές και τις προσπάθειες διάσωσης. Ήδη από την ημέρα που έγινε ο σεισμός έδειξε την ευαισθησία του και ο Sin Boy, ο οποίος δημιούργησε έναν λογαριασμό crowd funding online, με στόχο τη συγκέντρωση 1 εκατομμυρίου ευρώ που, όπως επισημαίνει θα πάνε «σε όλες τις οικογένειες σεισμοπλήκτων και στα παιδιά που έχασαν τις οικογένειες τους».

Με αυτή την εικόνα ο Sin Boy ανακοίνωσε στο Instagram τη δημιουργία της καμπάνιας του.

Ο Sin Boy υπογράφει την καμπάνια με το πραγματικό του όνομα, Agustin Gega, και τη δημοσιοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, που έχει πάνω από 290 χιλιάδες followers. Το μήνυμά του ήταν αυτό: «Η Αλβανία περνάει δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε link να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό». Την πρώτη μέρα –και μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο–, είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του 67 άτομα, προσφέροντας 536 ευρώ.

Ο νεαρός ράπερ πριν από μερικούς μήνες είχε επιδείξει μέσα από τον ίδιο λογαριασμό μια μάλλον αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με καταγγελτικά μηνύματα προς διάφορες πλευρές, ορισμένα από τα οποία είχαν υβριστικό περιεχόμενο. Μετά, εξαφανίστηκε από τα social media για μεγάλο διάστημα, ενώ πρόσφατα παρότρυνε το κοινό του να μην περνάει πολύ χρόνο στην οθόνη του κινητού του. Πόσο έχει αλλάξει στην πραγματικότητα από τον έξαλλο τύπο  που είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο έκαιγε 50ευρα; Μένει να το δούμε και, αν μη τι άλλο, ελπίζουμε τώρα να σκέφτεται πόσο χρήσιμα μπορεί να ήταν και εκείνα τα χρήματα σε κάποιους ανθρώπους.

leave a reply

Your Review