Oscience : η πρώτη σειρά δερμοκαλλυντικών τελευταίας γενιάς

Η καινοτόμος, πρωτοεμφανιζόμενη αναγεννητική σειρά καλλυντικών Oscience επαναρυθμίζει την φυσιολογική κυτταρική δραστηριότητα του δέρματος — παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης — χάρις στην πρώτη πατενταρισμένη τεχνολογία cellrebalancing του μοριακού συμπλέγματος CXOS™, μία παγκόσμια καινοτομία στην αντιγηραντική περιποίηση που αντιμετωπίζει την αιτία της κυτταρικής δυσλειτουργίας και της γήρανσης του δέρματος.

Μελετώντας την κυτταρική δομή στην επιδερμίδα για 7 χρόνια, η βραβευμένη μοριακή βιολόγος-κυτταρολόγοςDr Claire Bianchin, PhD παρουσιάζει την νέα επαναστατική καλλυντική σειρά Oscience που βασίζεται στην δραστική τεχνολογία του μοριακού συμπλέγματος CXOS™, το οποίο χρησιμοποιείται στη χειρουργική για τη διατήρηση,επιδιόρθωση και μεταμόσχευση του κερατοειδούς χιτώνα (οφθαλμικού ιστού).

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου πρωτοπορεί, εστιάζοντας στα προβλήματα που δημιουργεί η γήρανση του πυρήνα της επιδερμίδας μας, του κυττάρου. Αντιμετωπίζει όχι μόνο επιφανειακά συμπτώματα όπως η ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα και η απώλεια ελαστικότητας, αλλά λειτουργεί εις βάθος, διορθώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, τη λάμψη και την υφή του, καταπολεμώντας τα αίτια γήρανσης του κυττάρου και ΟΧΙ μόνο τα συμπτώματα!

Τα κύτταρα στην νεανική ηλικία, συντηρούνται χάρη σε ένα υδάτινο μικρο-περιβάλλον που τα περιβάλλει (εξωκυττάρια μήτρα). Αυτό το υδάτινο μικρο-περιβάλλον τους επιτρέπει να παράγουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δραστηριότητά τους και τη διατήρηση της δομής τους. Με την πάροδο του χρόνου, το μικροπεριβάλλον των κυττάρων επιδεινώνεται οδηγώντας σε μείωση του υδάτινου δυναμικού τους. Τα κύτταρα «ατροφούν» και δεν μπορούν πλέον να «επικοινωνήσουν» μεταξύ τους, μειώνοντας έτσι σημαντικά τη δραστηριότητά τους.

Τι είναι το μοριακό σύμπλεγμαCXOS™

Το μοριακό σύμπλεγμα CXOS™, αποκαθιστά την ισορροπία και τη φυσική δραστηριότητα των κυττάρων στοχεύοντας στο μικροπεριβάλλον τους και στο υδάτινο δυναμικό τους. Συγκεκριμένα, οι ηλεκτρολύτες και τα ένζυμα του ενδοκυττάριου και του εξωκυττάριου χώρου βοηθούν στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των κυττάρων, στην επανεκκίνηση της δραστηριότητάς τους και την αποκατάσταση της διακυτταρικής επικοινωνίας.

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες in vivo που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητο ιατρικό εργαστήριο σε 25 άτομα, η δραστική τεχνολογία CXOS™, μετά από 60 ημέρες καθημερινής χρήσης της κρέμας, παρουσιάζει μείωση των ρυτίδων κατά 92%, συνολική βελτίωση του δέρματος κατά 96% και σύσφιξη του δέρματος κατά 86%.

Τα προιόντα της σειράς είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε ηλικία.

 

Η σειρά OSCIENCE περιλαμβάνει:

SerumLissant (ορός υψηλής συγκέντρωσης):  Ο ορός εξομάλυνσης του δέρματος, υψηλής συγκέντρωσης μοριακού συμπλέγματος CXOS™, στοχεύει στην αιτία δημιουργίας των ρυτίδων, δρώντας ως μια ισχυρή και πολυδιάστατη θεραπεία κατά της γήρανσης. Αναδιαμορφώνει τον κατεστραμμένο και ρυτιδωμένο ιστό, ενισχύοντας την κυτταρική ανάπλαση για την αποκατάσταση της λείας και πιο απαλής επιδερμίδας. Εμπεριέχει επίσης κόκκους από μαργαριτάρι (μαρμαρυγία) για άμεσο αποτέλεσμα λάμψης

Antiagingcream (αντιγηραντική κρέμα για χρήση πρωί και βράδυ): Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η αντιγηραντική κρέμα CXOS™ προστατεύει από εξωγενής παράγοντες και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ ενώ διορθώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ιδανική για καθημερινή χρήση, βελτιώνει την όψη του δέρματος, κάνοντάς το πιο ελαστικό, μειώνοντας το βάθος των ρυτίδων αλλά και προλαμβάνοντας την εμφάνιση νέων.

EyeZone   (2-σε-1* προϊόν ματιών για την πλήρη κάλυψη): Η θεραπεία ζώνης ματιών CXOS™ 2-σε-1 αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ολόκληρο το περίγραμμα των ματιών. Στοχεύει στην αιτία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο πόδι της χήνας καθώς και των σημαδιών κόπωσης ενώ βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων και των φρυδιών

* 1 applicateur για την περιοφθαλμική περιοχή για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων, τη μείωση του οιδήματος και την καταπολέμηση των  λεπτών ρυτίδων

* 1 applicateur για την ενίσχυση της ανάπτυξης και την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων. Δρα αποτελεσματικά και ως βάση πριν την τοποθέτηση μάσκαρας

Που θα τα βρείτε;

H νέα επαναστατική σειρά της Oscience είναι διαθέσιμη προς πώληση μέσω του επίσημου e-shop της www.oscience.gr, σε επιλεγμένους χώρους επαγγελματιών υγείας και φαρμακεία.