«Είχα συνηθίσει τόσο πολύ το να με κακοποιούν στο Provo, που πλέον ένιωθα πως πρόκειται για κάτι φυσιολογικό. Όλοι φαίνονταν τόσο καλά παιδιά και μετά εμφανιζόταν ο αληθινός εαυτός τους, αυτό που πραγματικά ήταν. Γίνονταν ζηλιάρηδες ή προσπαθούσαν να με ελέγξουν. Και μετά φτάναμε στο σημείο που ξεκινούσε η κακοποίησή μου: σωματική, λεκτική, συναισθηματική. Βασικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν η αγάπη ή οι σχέσεις. Θεωρούσα ότι ήταν όλοι τόσοι τρελοί, επειδή ήταν ερωτευμένοι μαζί μου. Κοιτώντας πίσω, όμως, ειλικρινά, αδυνατώ να πιστεψω ότι άφηνα κόσμο να με μεταχειρίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο θρυλικό sex tape του 2003, εξηγώντας ότι και αυτό ήταν μέρος της κακοποιητικής κουλτούρας του σχολείου της και ότι τώρα πια μετανιώνει γι’ αυτό που άφησε να συμβεί στη ζωή της.

 

«Δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν στη ζωή μου να κάνει κάτι τέτοιο. Συνάντησα τον χειρότερο άνθρωπο που θα μπορούσα να συναντήσω ποτέ και αν δεν είχα φοιτήσει στο Provo, δεν θα είχα καν διανοηθεί να τον βάλω στη ζωή μου. Το Provo επηρέασε τις σχέσεις μου».

Η ίδια αναφέρεται και στη σημερινή της σχέση με τον Κάρτερ Ρέουμ με τον οποίο δηλώνει ασφαλής και ευτυχισμένη, αποκαλώντας μάλιστα το “απόλυτο ταίρι” της και τον άνθρωπο που ποτέ δεν πίστευε ότι θα βρει…

Πάντως, ακόμη και με αυτό το δεύτερο promo trailer πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν πειστεί για το δράμα της χρυσής κληρονόμου, θεωρώντας ότι πρόκειται για ακόμη μία φορά για έναν εξαιρετικό τρόπο να διαφημιστεί και να φέρει το όνομά της ξανά στη δημοσιότητα, απλώς αυτή τη φορά με θετικό πρόσημο και με την επίφαση μίας ειλικρινούς εξομολογητικής καταγραφής.