PLOES : Το πλωτό venue που θα μετατρέψει κάθε event σε κινηματογραφική εμπειρία

Μια καινοτόμος ιδέα στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα με μία κατασκευή που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν ψάχνουμε χώρους που θα φιλοξενήσουν τα πιο ξεχωριστά events της ζωής μας οι επιλογές συνήθως είναι περιορισμένες και προβλέψιμες.

Οι δύο παραπάνω χαρακτηρισμοί σίγουρα όμως δεν περιγράφουν το PLOES Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο.

Οι PLOES είναι ο μοναδικός πλωτός χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει επαγγελματικές συναντήσεις, workshops, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις), parties και κάθε τύπου event.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από ανθρώπους της ναυτιλίας, από επιχειρηματίες που τους γοητεύει η θάλασσα και θέλησαν να προεκτείνουν τη στεριά στη θάλασσα, με έναν πρωτότυπο χώρο που θα ταξιδεύει τον επισκέπτη, χωρίς όμως να αποπλέει.

Το πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα αυτοανύψωσης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας παρέχει πλήρη ασφάλεια κάτω από οποιεσδήποτε άσχημες  καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε το Ploes Floating Venue να παραμένει σταθερό και ΑΒΥΘΙΣΤΟ!

Πλωτός χώρος επιφάνειας 1500,00 τ.μ., εντυπωσιακός σχεδιασμός, καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνικές και εξοπλισμός.

Αισθητική, λειτουργικότητα και ιδιαίτερος οικολογικός χαρακτήρας.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον χώρο PLOES, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει από 250 καθιστά αλλά και έως 600 όρθια άτομα στον εσωτερικό χώρο, ενώ στους ανοιχτούς χώρους η χωρητικότητα αυξάνεται, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το χειμώνα βεβαίως ο χώρος είναι στολισμένος και διακοσμημένος με χριστουγεννιάτικα στοιχεία προσδίδοντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Μην ξεχνάμε πως το στολισμένο καραβάκι είναι Eλληνικό έθιμο!

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της ανακαίνισης έγιναν από το αρχιτεκτονικό γραφείο UnDO architects και η κατασκευή πραγματοποιήθηκε στα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου.

Οι  σχεδιαστικές και ναυπηγικές μελέτες είναι επιπέδου πολυτελών MEGA YACHTS.

Και η κινηματογραφική εμπειρία που δίνουν οι PLOES έγκειται στην εμπειρία του «πλου». Οι ανάλαφροι παλ χρωματισμοί, οι περιμετρικές γυάλινες επιφάνειες και η άπλετη πανοραμική θέα στη θάλασσα χαλαρώνει όποιον επισκεφθεί τον χώρο, διώχνοντας το στρες της καθημερινότητας και δίνοντάς την αίσθηση ταξιδιού. Η προέκταση του σαλονιού με την τεράστια βεράντα θυμίζουν πρύμνη κρουαζιερόπλοιου με απεριόριστη θέα για μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Αττικού ουρανού. Η απεριόριστη θέα 360 μοιρών από το άνω κατάστρωμα, σε συνδυασμό με τον έναστρο ουρανό, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και χαρίζουν στιγμές απόλαυσης και ξεχωριστής εμπειρίας.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ο χώρος PLOES προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες των Νοτίων Προαστίων, στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου (δίπλα στην Πλατεία Νερού και το Κ.Π.Ι.Σ.Ν. ), με πανοραμική θέα της πόλης. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

Το PLOES Floating Venue δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι μία καινούρια, μοναδική ιδέα στον τομέα των εκδηλώσεων, προσφέρει άπειρες δυνατότητες και εξατομικευμένες  tailor made λύσεις, που προσαρμόζονται στα πλάνα και στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενό της. Και φυσικά ρυμουλκούμενο πάει παντού!

Info: P. Ioannou Avgeri, Paleo Faliro, 175 61 | info@ploes-events.gr | M.+30 6983 373324 l @ploes_events

 

 

leave a reply

Your Review