Ποιες διασημότητες παρευρέθηκαν στις Κάννες

Η Nespressoεμπνευσμένη από τον μεσογειακό τρόπο ζωής, παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της σε μια σειρά από events με διασημότητες από όλο τον κόσμοστο festival των Καννών!

17/05/2024 – Festival de Cannes 2024 Soirée Nespresso 2

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Nespresso, Unforgettable Mediterranean Summer,με έμπνευση από τα ελληνικά νησιά και τη γαλλική ριβιέρα, παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών.Η ανανεωμένη Nespresso Plage της Croisette, υποδέχτηκε διεθνείς καλεσμένους για  να απολαύσουν ποικιλίες κρύου καφέ σε ένα άκρως μεσογειακό σκηνικό που θύμιζει τις ηλιόλουστες μέρες ενός κλασσικού καλοκαιριού στις Ελληνικές και Γαλλικές ακτές.

Barry Keoghan – Nespresso x Brut Party – Photocall Cannes 2024
James Franco and Isabel Pakzad- Nespresso

Στα exclusive summer parties που διοργάνωσε η Nespresso σε συνεργασία με το Vanity Fair και το Brut Magazine, διασημότητες από όλο τον κόσμο όπως o James Franco, Barry Keoghan, Hunter Schafer και OmarS y συναντήθηκαν για να απολαύσουν κρύες συνταγές καφέ Nespresso εμπνευσμένες από τη ανεμελιά του καλοκαιριού. Εκεί βρέθηκανως καλεσμένοι της Nespresso Hellas, η Βίκυ Καγια, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και η Κλέλια Ανδριολάτου.

@GWS-Nespresso-Klelia Andriolatou
@GWS-Nespresso-Vicky Kaya

 

@GWS-Nespresso-Tonia Sotiropoulou