Ποιες πασίγνωστες εκπομπές γυρίζονται από το σπίτι

Τηλεργασία, δουλειά από το σπίτι, e-mail που πηγαίνουν και έρχονται. Όπως φαίνεται, όλα έχουν μπει σε μια νέα τάξη πραγμάτων που μας θέλει σχεδόν όλους να προσαρμόζουμε την εργασία μας… στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Τι γίνεται όμως με τους τηλεπαρουσιαστές, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και όλους αυτούς που δουλεύουν στα Media στο κομμάτι της ψυχαγωγίας; Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σαλόνια τους μετατράπηκαν σε τηλεοπτικά πλατό ή αυτοσχέδια studio.

Την αρχή έκανε ο Jimmy Fallon. Ο πιο επιδραστικός παρουσιαστής της Αμερικής, αν όχι και ολόκληρου του κόσμου, αποφάσισε να γυρίσει το The Tonight Show που παρουσιάζει εδώ και χρόνια, από το σπίτι του. Μάλιστα, μετονόμασε την εκπομπή σε The Tonight Show – Home Edition. Τι γίνεται όμως με την Ellen; Η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια του κόσμου δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Aποφάσισε να κλειστεί και αυτή στο σπίτι της στο Los Angeles. Εκεί, παρουσιάζει καθημερινά μικρά χιουμοριστικά βιντεάκια από την καθημερινότητά της στην καραντίνα. Τεράστιες αλλαγές είδαμε και στο The One Show. Η Alex Jones βρισκόταν στον περίφημο πράσινο καναπέ του σκηνικού της, αλλά ο συμπαρουσιαστής της Matt Baker ήταν στο σαλόνι του σπιτιού του για να αποφύγουν τις περιττές επαφές. Ο Baker είναι σε καραντίνα γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα του κορoνοϊού, αλλά ένιωθε αρκετά καλά όπως δήλωσε, οπότε δεν ήθελε να λείψει από την εκπομπή.

Και το μέλλον, παραμένει απρόβλεπτο!

 

Για να μάθεις περισσότερα, δες το βίντεο στο κανάλι του DownTown στο YouTube:

leave a reply

Your Review