Σπύρος Φωκάς: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – “Δεν έχουμε ούτε ευρώ να ζήσουμε”, λέει η σύζυγός του

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό

Με δυσφορία και έντονους πόνους στο στήθος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο Σπύρος Φωκάς. Ωστόσο, πίσω από την είδηση της νοσηλείας του φαίνεται ότι κρυβόταν το οικογενειακό δράμα που ζει το σπίτι του ηθοποιού, καθώς όπως έγινε γνωστό ο ίδιος και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ και την εφορία.

«Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», δήλωσε η σύζυγός του Λίλιαν στην εφημερίδα Espresso.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο και για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Κορίνθου. Η υγεία του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίζεται βελτιωμένη τις τελευταίες ώρες.