Η νεαρή ηθοποιός θυμήθηκε και περιέργαψε με λεπτομέρειες τις πρώτες στιγμές στο παλάτι και τους περιορισμούς που βίωνε. Μόλις έγινε και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, παρέδωσε το διαβατήριό της, το δίπλωμα οδήγησης και τα κλειδιά της. Αποκάλυψε ακόμα πως σε μία περίσταση, μέλος της βασιλικής οικογένειας της έδωσε την οδηγία να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε τέσσερις μήνες βγήκε από το σπίτι μόνο δύο φορές – και όλα αυτά προ κορωνοϊού.Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μέγκαν καθήλωσε τη δημοσιογράφο, η οποία την ρώτησε αν παρέμεινε η ίδια σιωπηλή ή αν ε την “φίμωσαν” και η Μέγκαν απάντησε πως «συνέβαινε το δεύτερο».

Η συνέντευξη συνεχίστηκε με την δημοσιογράφο να εστιάζει στη σχέση της Μέγκαν με την Κέιτ. Πολλά μέσα ήθελαν τις δυο τους να έχουν πολύ κακές σχέσεις και διάφορες φήμες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και των ταμπλόιντ εφημερίδων. Η Όπρα ρώτησε την Μέγκαν αν έκανε την Κέιτ να κλάψει κι εκείνη απάντησε πως «συνέβη το αντίθετο». Λίγες ημέρες πριν την γαμήλια τελετή, η Κέιτ παρενέβη σε ένα ζήτημα για το φόρεμα των παράνυμφων με τρόπο που πλήγωσε την Μέγκαν.  Η Μέγκαν εξήγησε πως μοιραζόταν τώρα στην ιστορία για να κατανοήσει ο κόσμος την αλήθεια και όχι για να «κατασπαράξει» την Κέιτ την οποία χαρακτήρισε «καλό άνθρωπο».

 

Ανησυχούσαν για το χρώμα δέρματος του Άρτσι

Η Μέγκαν πληροφορήθηκε μέσω του Χάρι πως μέλη της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του μωρού της. Όσο για το από ποια μέλη της οικογένειας βγήκαν αυτά τα λόγια, η απάντηση ήταν: “Είναι ένας διάλογος τον οποίον δεν θα μοιραστώ ποτέ”. “Η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος”, τόνισε ο Χάρι.

Η απομάκρυνση από το παλάτι

Αιτίες της απομάκρυκρυνσης από το παλάτι όπως αποκάλυψε ο Χάρι ήταν η έλλειψη υποστήριξης και κατανόησης τόσο από τον Τύπο όσο και από το ίδιο το παλάτι. “Ήμουν απελπισμένος, απευθύνθηκα εκεί που έπρεπε για βοήθεια αλλά δεν την έλαβα” ανέφερε και δήλωσε απογοητευμένος από την αδυναμία της οικογένειάς του να αναγνωρίσει πως η καταγωγή της Μέγκαν ήταν αφορμή για επιθέσεις εναντίον της. “Η οικογένειά μου είχε ευκαιρίες να την υποστηρίξει, αλλά ποτέ κανείς τους δεν είπε τίποτα” συμπλήρωσε. Η οικογένεια επίσης, όπως υπογράμμισε ο Χάρι θέλει να τα έχει καλά με τα μέσα και ένας από τους λόγους ήταν πως φοβούνταν μήπως οι τάμπλοιντ στραφούν εναντίον τους. “Υπάρχει ένα επίπεδο ελέγχου και φόβου”, σημείωσε.

 

Το ζευγάρι αποκάλυψε μάλιστα πως η απομάκρυνση από το παλάτι δεν ήρθε έν μια νυκτί αλλα επί δύο χρόνια το παλάτι γνώριζε γι’ αυτή την επιθυμία. “Ουδέποτε το απέκρυψα από την γιαγιά μου, την σέβομαι τόσο πολύ” δήλωσε ο Χάρι αλλά γενικότερα για τις σχέσεις του με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέφερε “Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα πάνω στη σχέση με τον πατέρα μου. Έχω απογοητευτεί, επειδή έχει περάσει από κάτι παρόμοιο και ξέρει πως είναι ο πόνος. Πάντα θα τον αγαπώ, αλλά όσα συνέβησαν προκάλεσαν πολύ πόνο” .Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Χάρι και τον Γουίλιαμ να μην επικοινωνούν πια, ο Χάρι απάντησε πως λατρεύει τον αδερφό του αλλά ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια. Ο πρίγκιπας είπε ότι έχει μιλήσει φέτος με την Ελισάβετ περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο και οι τέσσερίς του (Μέγκαν, Άρτσι, Χάρι και η βασίλισσα) μιλούν που και που μέσω Zoom.