Τα επίσημα εγκαίνια της Γκαλερί Tsantilis Art στην καρδιά της Αθήνας

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου πάνω από 300 άτομα των τεχνών, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου έδωσαν το παρόν στα επίσημα εγκαίνια της Γκαλερί Tsantilis Art επί της οδού Σέκερη στο Κολωνάκι, μια από τις παλαιότερες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, και συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων στεγάζονται στην Γκαλερί όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν. Οι φιλότεχνοι τίμησαν την εικαστική συνάντηση με οικοδεσπότη τον κ. Αχιλλέα Τσαντίλη, Ιστορικό Τέχνης και Πρόεδρο του Σωματείου των Ελλήνων Εκτιμητών Έργων Τέχνης.

Η ομάδα της Γκαλερί TsantilisArt, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. Οι συνεργάτες με τη σειρά τους, είτε πρόκειται για πολιτιστικούς φορείς και μουσεία, είτε για μεμονωμένους ιδιώτες συλλέκτες και αγοραστές, έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης και εισπράττουν προηγμένη τεχνογνωσία.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΝΣΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΕΥΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗΣΡΟΙΤΕΡ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ