Τα TGIFridays κλείνουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα και γιορτάζουν μαζί μας

Από 4 Νοεμβρίου έως και 8 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματά τους, μας προσκαλούν να συμμετέχουμε μαζί τους σε μία σειρά εορταστικών happenings

25 χρόνια και 9 καταστήματα αδιάλειπτης fun ατμόσφαιρας, του πιο ποιοτικού comfort φαγητού, του πιο cool και cozy σημείου συνάντησης που διατρέχει τις γενιές χρόνο με το χρόνο δημιουργώντας το πιο φανατικό κοινό του casualdining.

Το πρώτο εστιατόριο TGIFridays™ άνοιξε στις 15 Μαρτίου 1965 στη Νέα Υόρκη, στη γωνία των First Avenue και 63rdStreet και στην Ελλάδα ήρθαν το 1997 και σήμερα έχουν 9 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα τα TGIFridays™ πρωτοεμφάνισαν τα λαχταριστά PotatoTwisters. Πάνω από 2 εκατομμύρια PotatoTwisters έχουν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων στα καταστήματά τους.

Στην Ελλάδα τα TGIFridays™, αποτελούν σταθμό στην κατηγορία του casualdining, και όχι μόνο. Ο κατάλογος μεγάλος με ποικιλία γεύσεων από ethnic κουζίνες, tex-mex και αμερικάνικες επιρροές.

Η συνήθεια που λέγεται TGIFridays™ και κρατά τόσα πολλά χρόνια σταθερά, φέτος μας υποδέχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, επετειακών προϊόντων και events με fireshows, contortionartists ενώ τα δώρα και οι εκπλήξεις άφθονα για το πιο πιστό κοινό εδώ και 25 χρόνια.

  • Επετειακή μπίρα FridaysRed (από 4 Νοε – 8 Δεκ)
  • CharityEvent σε συνεργασία με τον Δεσμό στις 7 Δεκεμβρίου, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την βραδιά θα διατεθούν προς μια δράση του οργανισμού.
  • B’dayparties σε όλα τα καταστήματα στις 8 Δεκ: με 2,5€ Fridays™ ClassicMargarita, events με fireshows, contortionartists, επετειακά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις!

Οι νέες προτάσεις προκαλούν ντελίριο στο άκουσμά τους, για τις νέες συνήθειες που εισάγουν στην ελληνική αγορά ειδικά στην κατηγορία Tex-Mex, όπως οι “sizzling” fajitas, τα λαχταριστά nachos, τις μοναδικές enchiladas και τα χορταστικά chimichanga, όπως και την τέχνη του bartending και του flair που υπηρετούν πιστά οι έμπειροι bartenders.
Στα TGIFridays™ την πρώτη επιλογή για casualdining, προτεραιότητα δίνεται στο να εξυπηρετήσουν με ξεχωριστό τρόπο τον κάθε μοναδικό καλεσμένο που τους εμπιστεύεται.  Η φιλοσοφία εξυπηρέτησής τους βασίζεται στην εμπειρία, την έκπληξη και το αίσθημα της φιλοξενίας. Ένα στοίχημα που το έχουν κερδίσει με το παραπάνω.

www.tgifridays.gr

 

leave a reply

Your Review