Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Κικίλια μετά τη γέννηση του γιου του με τη Τζένη Μπαλατσινού

Σε πελάγη ευτυχίας ο υπουργός Υγείας

Η είδηση ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγινε πατέρας σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο του με την επιχειρηματία και παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού έτρεξε πιο γρήγορα από τον άμεσο, καθώς το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα των media.

Πώς, όμως, ο ίδιος επικοινώνησε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς την σύζυγό του που του έδωσε μία από τις μεγαλύτερες χαρές που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος που αγαπά και υποστηρίζει την εκλεκτή της καρδιάς του;

“H ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένειά μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιο μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη”.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού που ανέβασε στο Instagram όχι την καθιερωμένη πια πατουσίτσα του μωρού τους που όλα τα διάσημα ζευγάρια κοινοποιούν, αλλά το χέρι της μέσα στο δικό του, λίγες στιγμές μετά την απόκτηση του γιου τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Ας σημειωθεί ότι η Τζένη Μπαλατσινού παρά το ότι επέλεξε να αφήσει τον σύζυγό της να επικοινωνήσει τη χαρμόσυνη είδηση και τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, ωστόσο δεν έπαψε να δέχεται αμέτρητες ευχές κάτω από μία δική της παλαιότερη ανάρτηση, την πιο πρόσφατη για την ακρίβεια, για την απόκτηση του νέου μέλους της οικογένειας.