Τα Ζώδια τον Αύγουστο

Γράφει η Χρυσάνθη Καλογέρη για το DownTown που κυκλοφορεί

16.08.1958 MADONNA

Η βασίλισσα της pop, που εδώ και πέντε δεκαετίες σκανδαλίζει με τις καλλιτεχνικές και προσωπικές επιλογές της, είναι ο ορισμός του Λέοντα και μία γυναίκα που δίνει big Leo energy. Από την αρχή της καριέρας της ο δυναμισμός της όρισε
την τέχνη της κάθε εποχής και φέτος αποφάσισε να επιστρέψει με ένα μεγάλο παγκόσμιο tour που θα δώσει στους εκατομμύρια θαυμαστές της αυτό που θέλουν τόσο πολύ και δεν είναι άλλο από το να τη βλέπουν πάνω στη σκηνή. Τι κι αν πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, η Madonna, ως τυπικός Λέων, δείχνει την επιμονή που χαρακτηρίζει το ζώδιό της και επιστρέφει πάντα στις ζωές μας ως πρωταγωνίστρια, γιατί μία Λέων δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο.

 

ΚΡΙΟΣ 21.03 – 20.04
Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος διασκέδαση. Η αγάπη με την πρώτη ματιά είναι πιθανή όπως και απρόσμενες συναντήσεις από το παρελθόν. Ωστόσο, θα σας απασχολήσει και η εργασία, τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ορατά στην τσέπη σας. Πείτε «όχι» στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Το Σεπτέμβριο, ο οικονομικός και ο συναισθηματικός τομέας θα σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και λύσεις, ενώ ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών χρειάζεται προσοχή. Προτιμήστε τη διπλωματία από την παρόρμηση.

TIP: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΤΑΥΡΟΣ 21.04 – 20.05
Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος ενασχολήσεις, γεγονότα, αλλαγές, αλλά και εξελίξεις. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε
σχέσεις και καταστάσεις ή να κάνετε έναν απολογισμό. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και αντιμετωπίστε κάποιες δυσκολίες. Ο Σεπτέμβριος, ερωτικός και δημιουργικός,
θα σας δώσει χαρά και μοναδικές ευκαιρίες. Ωστόσο το παρελθόν συνεχίζει να σας χτυπά την πόρτα δίνοντάς σας την ευκαιρία να διορθώσετε και να γεφυρώσετε καταστάσεις.

TIP: Aποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ21.05 – 21.06
Τον Αύγουστο θα ασχολείστε κυρίως με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να επικοινωνείτε
ομαλά με τους γύρω σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Ο μήνας υπόσχεται ταξίδια και σας δίνει την ευκαιρία να αναλύσετε τα σχέδια και τα επιτεύγματά σας. Ο Σεπτέμβριος θα είναι απαιτητικός, γι’ αυτό δείξτε πειθαρχία στη δουλειά χωρίς να σας επηρεάζει η πίεση. Tο φλερτ, ο έρωτας, τα ταξιδάκια, οι συναντήσεις και οι κρυφές σχέσεις θα χρωματίσουν αυτόν το φορτωμένο μήνα.

TIP: Μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22.06 – 22.07
Ο Αύγουστος σας βρίσκει να προσπαθείτε να ισορροπήσετε τα κέρδη και τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Θα περάσετε υπέροχα ταξιδεύοντας με φίλους και σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό των διακοπών. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί τα οικονομικά και την υλοποίηση των στόχων σας, αρκεί να κινηθείτε για την προώθησή τους με επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις. Αξιοποιήστε παλιές γνωριμίες και σε περίπτωση που κάνετε ένα ταξίδι βεβαιωθείτε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
TIP: Η εσωτερική και η οικονομική ασφάλεια συνδέονται αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ 23.07 – 23.08
Τον Αύγουστο λαχταράτε τις διακοπές, αλλά η εργασία κλέβει την παράσταση: Επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες σας απασχολούν από τις αρχές του μήνα. Αναθεωρήστε καταστάσεις και αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ο Σεπτέμβριος φέρνει κέρδη και απολαβές, ενώ παράλληλα σας προειδοποιεί να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος. Μην προχωρήσετε σε κάτι νέο πριν από τις 17/9. TIP:Σε περίπτωση που ξεκινήσετε μια νέα εργασία βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ξεκάθαρη οικονομική συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24.08 – 22.09
Ο Αύγουστος σας βρίσκει επικεντρωμένους στον εαυτό σας με βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον.
Δραστήριοι, επικοινωνιακοί και παραγωγικοί, βρίσκεστε κοντά στην επιτυχία, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι. Τον Σεπτέμβριο εξακολουθείτε να ασχολείστε με την υλοποίηση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος από τις 24 του προηγούμενου μήνα, σας καλεί να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

TIP: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα και κυρίως στις οικονομικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 23.09 – 22.10
Για όσους αποζητάτε την αγάπη, ο Αύγουστος θα είναι ερωτικός από την πρώτη μέρα του, ενώ κάποιοι άλλοι θα είστε
απασχολημένοι με μια επένδυση ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Το παρελθόν σάς χτυπά την πόρτα. Αναθεωρήστε στόχους ώστε
να μπορέσετε να διορθώσετε ή να λύσετε ζητήματα. Οι μοιραίες συναντήσεις και οι καρμικές εξελίξεις συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με ένταση και άγχος. Κινηθείτε διακριτικά και οργανωμένα αποφεύγοντας τους διαπληκτισμούς.

TIP: Η βοήθεια και η υποστήριξη δεν θα λείπουν, αλλά μη βασίζεστε πλήρως σε υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23.10 – 22.11
Ο Αύγουστος θα είναι δυναμικός, γεμάτος ευκαιρίες, αλλά και ανατροπές. Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα που σχετίζονται
με την οικογένεια, το σπίτι ή την περιουσία σας. Η καριέρα και η κοινωνική ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες. Έως τις 16/9 ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Φίλοι και συνεργάτες
στηρίζουν τα επαγγελματικά σχέδιά σας, ενώ στην προσωπική σας ζωή θα μπορείτε να γεφυρώσετε μια κατάσταση ή να
κάνετε μια νέα γνωριμία.

TIP: Ελέγξτε το άγχος και το στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23.11 – 21.12
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν θα μπορέσουν να σας κρατήσουν μακριά από τις απολαύσεις που προσφέρει ο Αύγουστος. Θα βρείτε χρόνο να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τις όμορφες μέρες του
καλοκαιριού με φίλους και αγαπημένους. Δυναμικά ξεκινά ο Σεπτέμβριος για εσάς, με τη προσοχή σας στραμμένη στον επαγγελματικό τομέα και στην επίτευξη των στόχων σας. Αξιοποιήστε συνεργασίες από το παρελθόν, οργανώστε καλύτερα
την εργασία σας, ταξιδέψτε και κάντε βραχυπροθέσμα σχέδια.

TIP: Εκτιμήστε καλυτέρα και ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22.12 – 20.01
Ο Αύγουστος αναδεικνύει τον οικονομικό τομέα: Ίσως ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε ή έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τράπεζες και συνεργάτες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να προβείτε σε ένα συνεταιρισμό ή να πάρετε δάνειο για μια επένδυση. Οι θετικές εξελίξεις έχουν ξεκινήσει από την τελευταία εβδομάδα του Αύγουστου προσφέροντάς σας ευκαιρίες για ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η τύχη, η αγάπη και οι εσωτερικές πνευματικές ανησυχίες θα σας συντροφεύουν ευχάριστα τον Σεπτέμβριο.

TIP: Προσοχή στα οικονομικά.

YΔΡΟΧΟΟΣ 21.01 – 19.02
Ο Αύγουστος ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας και εννοείται ότι δεν θα σας προσφέρει την ησυχία που επιθυμείτε. Ωστόσο, θα έχετε θετική έκβαση σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την περιουσία και ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Το Σεπτέμβριο καλείστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και στις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους. Ρυθμίστε τυχόν εκκρεμότητες, λύστε θέματα ακινήτων και επωφεληθείτε από την αξιοποίησή τους, αλλά αποφύγετε κάθε οικονομικό ρίσκο.
TIP: Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20.02 – 20.03
Από τις αρχές Αυγούστου θα νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση, όμως οι εργασιακές υποχρεώσεις σας και πιέσεις από τους άλλους δεν θα σας αφήσουν ήσυχους. Ο μήνας, όμως, φέρνει και μια νέα επαγγελματική συνεργασία, καθώς και μια γνωριμία που μάλλον θα έχει μέλλον. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με απαιτήσεις. Καλείστε να επικεντρωθείτε στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου θα παρουσιαστούν εμπόδια αλλά και δυνατότητες επανασύνδεσης. Μετά τις 23/9 επικεντρωθείτε στον οικονομικό τομέα κάνοντας καλύτερη διαχείριση.

TIP: Αξιολογήστε τις καταστάσεις ρεαλιστικά

 

SAVE THE DATE
1/8
Πανσέληνος στον Υδροχόο:
Αδράξτε τις ευκαιρίες, απολαύστε την ελευθερία των διακοπών και αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος.

16/8
Νέα Σελήνη στον Λέοντα:

Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

24/8
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Καιρός να επιστρέψουμε στην εργασία και να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας.

31/8
Πανσέληνος στους Ιχθύς:

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και χτίστε σε γερές βάσεις τα όνειρά σας.

15/9
Νέα Σελήνη στην Παρθένο:

Εκτιμήστε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

17/9
Επιτέλους τελειώνουμε με το παρελθόν και τα εμπόδια και προχωράμε πιο εύκολα στην καθημερινότητα για την υλοποίηση των σχεδίων μας.
29/9
Πανσέληνος στον Κριό:
Καρμικές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες.