Το «Dead to Me» επιστρέφει στο Netflix, για τρίτη, τελευταία (και φαρμακερή) σεζόν

Καλά νέα για τους φανατικούς της σειράς

Τη συνεργασία της με τη δημιουργό του «Dead to Me», Λιζ Φίλντμαν, ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της πλατφόρμας Netflix, κάνοντας γνωστό ότι η Φίλντμαν θα συνεργαστεί για τη δημιουργία πρωτότυπων σειρών και άλλων project και ένα από αυτά θα είναι το το «Dead to Me», να επιστρέψει για τρίτη και τελευταία σεζόν.

«Αυτή η σειρά ήταν ένα απίστευτο δώρο, ήταν αυτό που ήθελα να κάνω από την αρχή μέχρι το τέλος. Η αφήγηση μιας ιστορίας που ξεπηδούσε από τη θλίψη και την απώλεια με ‘έχτισε’ ως καλλιτέχνη και με θεράπευσε ως άνθρωπο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους συνεργάτες μου, στους φίλους μου εδώ και μια ζωή, στην Christina και τη Linda, και στους εξαιρετικά ταλαντούχους συγγραφείς, καστ και συνεργάτες μας. Είμαι πέρα ​​για πέρα ευγνώμων στο Netflix για την υποστήριξη του στο Dead To Me από την πρώτη μέρα και είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω τη συνεργασία μας».

Για όσους άνοιξαν τώρα τις… οθόνες του υπολογιστή τους και ουδεμία σχέση με τη σειρά έχουν, στο Dead to Me , παιχνίδι κάνουν η Jen Harding (Christina Applegate) και η Judy Hale (Linda Cardellini), οι οποίες συναντιούνται σε μία ομάδα υποστήριξης μετά τον θάνατο του άντρα της Jen.

Οι δύο γυναίκες γρήγορα γίνονται φίλες και ακόμη πιο γρήγορα τα πράγματα στραβώνουν καθώς και οι δύο έχουν πολλά να κρύψουν και με τον θάνατο έχουν ένα γενικότερο… πάρε – δώσε.

Για την ιστορία, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε με το καλό θα συναντηθούν τα μάτια μας μ’ αυτή την τελευταία, τρίτη και φαρμακερή σεζόν, αλλά εμείς έχουν βάλει ήδη το ποπ κορν να γίνεται!

leave a reply

Your Review