Το ιδανικό μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος ακόμη και η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου θα είναι διαφορετική μιας και θα πρέπει να την γιορτάσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας. Η Moët & Chandon, η σαμπάνια των μικρών και των μεγάλων στιγμών, μας καλεί να γιορτάσουμε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα και να χαρίσουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο μια απόλυτα μοναδική εμπειρία.

Η Moët & Chandon, η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο, και ο Άρης Βεζενές, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, συνεργάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό tailor – made μενού στο εστιατόριο EkibenbyBirdman με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Μοναδικά πιάτα περιλαμβάνονται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού από τον Άρη Βεζενέ, το οποίο φτάνει στο σπίτι μας μέσα από το premium delivery service by Moët & Chandon. Το μενού είναι διαθέσιμο για τις 12,13 & 14 Φεβρουαρίου κατόπιν προπαραγγελίας.

Με κλειστά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, η εμπειρία του amorous dining έρχεται στο δικό μας χώρο και η Moët Rosé Imperial αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πολυτέλεια και συντροφικότητα. Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον τολμηρό πειραματισμό του σεφ και το εξαιρετικό savoir-faire της Moët & Chandon αναδεικνύουν τους μοναδικούς χαρακτήρες της εκλεκτής σαμπάνιας Moët & Chandon Rosé Imperial  μέσα από τις πιο αγνές γεύσεις της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Ο κος. Βεζενές δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναζητά  ένα μενού που να μπορούμε να απολαύσουμε κυρίαρχα με τα χέρια μας και όχι με μαχαιροπήρουνα. Θέλουμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά γιατί όχι και στο κρεββάτι ενός ξενοδοχείου. Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που σχεδιάστηκε με αφορμή το At-Homeexperience. Το μενού μας λοιπόν αγκαλιάζει αυτήν την ιεροτελεστία με κυρίαρχη έμπνευση συνταγές που φωνάζουν romanticcomfort food».

leave a reply

Your Review