Το Nusa Cana γιόρτασε την Mojito Day!

Tην Mojito Day γιόρτασε την Τρίτη 11 Ιουλίου το αγαπημένο μας ινδονησιακό ρούμι Nusa Caña! Signature συνταγές  Mojito περίμεναν τους καλεσμένους στον εξωτικό χώρο του Gajah – The Secret Island για ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων & αρωμάτων στην Ινδονησία.

Τα έντονα Ινδονησιακά στοιχεία, η εξωτική διακόσμηση και τα αρώματα από  ζαχαροκάλαμο & μπανάνα του Nusa Cana «ταξίδεψαν» τους καλεσμένους στο Μπαλί. Με τις παραλλαγές του Mojito οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν αναπάντεχους γευστικούς συνδυασμούς αλλά και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και τον τρόπο παραγωγής αυτού του μοναδικού ρουμιού.

Το Nusa Caña Tropical Island Rum είναι ένα ρούμι με καταγωγή από την Ινδονησία το οποίο παράγεται από εξαιρετικές πρώτες ύλες. Στα Ινδονησιακά σημαίνει «Νησί». Το Caña στα Ισπανικά σημαίνει «Ρούμι». Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το όνομα Nusa Caña ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρουμιού στην Ινδονησία.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Τζόση Βιτζηλαίου, Ελένη Μοράντζη, Σία Κυρίλη
Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Σταθόπουλος- Senior Brand Manager Άμβυξ, Χρήστος Κατσαφάδος, Χρήστος Μπίρμπας
Ναταλία Αρσενικού, Αναστασία Περράκη, Χάρης Γιακουμάτος, Βιργινία Δικαιούλια, Πάρης Σκαρτσολιάς, Αντώνης Κισκήρας, Μάνος Βροντζάκης, Γιώργος Πράσινος, Μίκα Χούντα

 

Αναστασία Περράκη, Χρήστος Μπίρμπας