Το premium μ. Artisan Water θριάμβευσε για τον σχεδιασμό του στα φετινά German Design Awards

Το premium μ. Artisan Water, το κορυφαίο ελληνικό gastro-lifestyle νερό, ήρθε για να απογειώσει κάθε γαστρονομική εμπειρία, με τη γεύση και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη premium φιάλη του, με τον minimal & μοντέρνο σχεδιασμό.

Σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έρχεται να προστεθεί η τιμητική διάκριση στα φετινά German Design Awards, που υπογραμμίζει σε διεθνές επίπεδο το αριστοτεχνικό του design & packaging.

Η τιμητική διάκριση στα German Design Awards Πιο συγκεκριμένα, το premium μ. Artisan Water φτάνει στην κορυφή των German Design Awards 2024, κερδίζοντας το βραβείο «Excellent Communications Design – Packaging», με αφορμή την εντυπωσιακή, statement γυάλινη φιάλη του, με τη σχεδιαστική υπογραφή του creative agency Blissprojects.

Λίγα λόγια για τα German Design Awards


Τα German Design Awards αποτελούν μια ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του German Design Council της Γερμανικής Βουλής και θεωρούνται από τα πλέον αναγνωρισμένα κέντρα διεθνώς, για την προώθηση της οπτικής επικοινωνίας και του design.

Η συγκεκριμένη διάκριση έχει σπουδαία βαρύτητα, καθώς ο θεσμός των German Design Awards αναδεικνύει, με βάση τα διεθνή πρότυπα της αγοράς, τα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία στον σχεδιασμό της ταυτότητάς τους, προϊόντα υψηλού lifestyle και design που πρωτοπορούν σε κάθε πτυχή της εμφάνισής τους. Μιλώντας για σχεδιασμό, εννοούμε όλα όσα κρύβονται πίσω από τη σχεδιαστική ταυτότητα ενός προϊόντος – τις αξίες που πρεσβεύει, την έμπνευση που οδήγησε στη δημιουργία του, τα μηνύματα που θέλει να επικοινωνήσει στο καταναλωτικό κοινό. Στοιχεία που δίνουν στην απεικόνιση του προϊόντος την δυναμική να συμβάλλει και στον μετασχηματισμό της οικονομίας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο εξαιρετικός σχεδιασμός μπορεί να δώσει απαντήσεις στις προκλήσεις της εποχής μας, εστιάζοντας στον αντίκτυπο των προϊόντων και των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εντυπωσιακή γυάλινη φιάλη

Η φιάλη του premium μ. Artisan Water συνδυάζει την κομψότητα, με την υψηλή ποιότητα, στοιχεία γλυπτικής που ενισχύουν την αίσθηση της αφής κι ένα εμβληματικό λογότυπο, που συνθέτουν αρμονικά μια συνολική εικόνα. Μια φιάλη που θυμίζει περισσότερο σαμπάνια παρά νερό, με την αριστοτεχνία και τη μεγαλείο της.

Η βιωσιμότητα και η εκλεπτυσμένη γαστρονομία, συγκεντρώνονται σε μια νέα κατηγορία, με αφορμή τη δημιουργία του premium μ. Artisan Water, που προέρχεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία επεξεργασία, σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό.

Ένα μοναδικής αγνότητας νερό, σε high-end εστιατόρια, συνοδεία γευμάτων υψηλών γαστρονομικών
προδιαγραφών, ξεχωριστών γεύσεων και ιδιαίτερων στιγμών με τους αγαπημένους μας. Ένα αριστοτεχνικό δημιούργημα που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, όπως ένα fine dining pairing με ιδιαίτερες γεύσεις και υφές.

leave a reply

Your Review