Το Tudor Hall Restaurant αποκτά το πρώτο του αστέρι Michelin

Το Tudor Hall Restaurant στο Ξενοδοχείο King George στην καρδιά της Αθήναςδιακρίθηκε από τον οδηγό Michelin αποκτώντας το πρώτο του αστέρι.

Ο καταξιωμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, καταθέτοντας καθημερινά το ταλέντο του στα δυο κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας, εξελίσσεται αδιάκοπα και μαζί με τον διακεκριμένο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα δημιουργούν πιάτα με μοναδικό χαρακτήρα που αναδεικνύουν τη μοντέρνα εκδοχή παραδοσιακών υλικών εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε πιάτο και γλυκό αποτελεί έργο τέχνης με εκλεπτυσμένα χρώματα, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Η εξαιρετική λίστα κρασιών, που επιμελείται ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης,αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνολική γαστρονομική εμπειρίακαι σε συνδυασμό με το απαράμιλλο σέρβις συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης γαστρονομικής εμπειρίας για τους επισκέπτες.

Το αστέρι Michelin είναι αποτέλεσμα του πάθους και της αφοσίωσης της ομάδας του εστιατορίου σε επίπεδο κουζίνας και σέρβιςκαι έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικά ταλέντα που την απαρτίζουν με όραμα την ανάδειξη της Ελλάδας ως γαστρονομικό προορισμό παγκοσμίου επιπέδου.

Το Tudor Hall Restaurant προσκαλεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας να ανακαλύψουν τη βραβευμένη κουζίνα του και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει γιορτάζοντας μια διάκριση φόρο τιμής στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

TUDOR HALL RESTAURANT

7οςόροφος, Ξενοδοχείο KING GEORGE

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3, Αθήνα, 105 64

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2103330748

www.tudorhall.gr