Τσάκας: Το σχόλιο του για τον Big Brother, ένα σχόλιο πέρα από κάθε πολιτική ορθότητα

Τι ακριβώς ήθελε να πει ο νικητής του πρώτου Big Brother που προβλήθηκε στην Ελλάδα

Από την πρεμιέρα κιόλας του Big Brother έγινε σαφές ότι όσο κι αν η παραγωγή ήθελε να αναδειχθεί η διαφορετικότητα, η ελληνική αλήθεια δεν καταλαβαίνει από τέτοιες προσπάθειες. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά σ’ αυτά που συμβαίνουν και ακούγονται στο σπίτι και μετά σ’ αυτά που γράφονται στα social media.

Και πάλι, όμως, κανείς δεν περίμενε το οργίλο ξέσπασμα του νικητή του πρώτου Big Brother που μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα και που σίγουρα δείχνει ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε σε ό,τι αφορά την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τι πείραξε, λοιπόν, τον… ιστορικό παίκτη του πρώτου reality της ελληνικής τηλεόρασης; Μα, η σύνθεση των παικτών του Big Brother 20 χρόνια μετά και μάλιστα φρόντισε αυτή του την αντίρρηση να την εκφράσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ειλικρινά αδυνατεί να καταλάβει κανείς πού ακριβώς είναι το πρόβλημα του κ. Τριανταφυλλίδη: με τις εθνικότητες των παικτών ή με το γεγονός ότι δύο- και όχι ένας όπως γράφει- από αυτούς είναι ανοιχτά και περήφανα γκέι;