Ζευγάρι μεταμόρφωσε διώροφο λεωφορείο σε …ιδανικό σπίτι

Το παρακάτω κείμενο δεν περιέχει κανένα κλισέ. Δε μιλάμε για ένα σπίτι με τοίχους, ταβάνι και όσα έχετε στο μυαλό σας. Στο παρακάτω κείμενο μιλάμε για τον ουσιαστικό ορισμό ενός σπιτιού …γιατί σπίτι είναι εκεί που αισθάνεσαι όμορφα!

Αυτό σκέφτηκε κι ένα ζευγάρι, η Charlie MacVicar και ο Luke Walker, που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει ή να αγοράσει ένα σπίτι με τις ιδανικές προδιαγραφές, αλλά είχε μπόλικη φαντασία να το δημιουργήσει. Ένα διπλό λεωφορείο, από αυτά τα κλασσικά κόκκινα που δεσπόζουν στο Λονδίνο, ήταν αρκετό για να γίνει η αρχή.

Η ιδέα θυμίζει τροχόσπιτο και χρειάστηκε μόλις ένας χρόνος για να μεταμορφώσουν το λεωφορείο στο σπίτι που ονειρεύονταν. Ξήλωσαν, λοιπόν, τα καθίσματα και μετέτρεψαν το παλιό λεωφορείο σε ένα σπίτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια πολυτελή βίλα. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται η κουζίνα, η τουαλέτα, ένα γραφείο και το σαλόνι με ένα ξύλινο φούρνο. Στον δεύτερο όροφο είναι το υπνοδωμάτιο και η μπανιέρα , ενώ υπάρχει και εξωτερικός χώρος σε στυλ βεράντας.

 

 

 

 

leave a reply

Your Review