Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί αποχώρησε ενοχλημένη από το “Τhe 2night show”

Το περιστατικό στο καμαρίνι που προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου

Υπό κανονικές συνθήκες τα γυρίσματα της συνέντευξης της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει κανονικά, να έχει γίνει συνέντευξη και όλα καλά. Όμως, αυτό το γύρισμα του “Τhe 2night Show” δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” και από τον Βαγγέλη Περρή κάτι μεσολάβησε στα καμαρίνια που ενόχλησε τόσο πολύ τη δημοσιογράφο, η οποία έφυγε ενοχλημένη από τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τη συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τώρα όλοι υποθέτουν ότι ίσως το ακραίο χιούμορ για το οποίο έχουν γίνει γνωστές οι “Σφήκες” να εξόργισε την παρουσιάστρια που αποφάσισε να διακόψει απότομα και να αποχωρήσει ξαφνικά από το στούντιο. 

«Όταν πάει κάποιος ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Ξέρει πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ακραίο χιούμορ. Επίσης υπάρχει το μοντάζ, που αν δε σου αρέσει κάτι, λες να βγει και βγαίνει. Ακόμη κι αν θες να ακυρωθεί ολόκληρο το κομμάτι με τις Σφήκες, λες δεν ήταν καλό, βγάλτο. Δε χρειάζεται να αποχωρήσεις. Αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί χθες. Δεν έγινε η συνέντευξη με τον Γρηγόρη», εξήγησε ο Περρής αποκαλύπτοντας το εν λόγω περιστατικό. 

Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τη δημοσιογράφο στην εκπομπή του. 

leave a reply

Your Review