Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, 14/01

Δείτε τι θα φέρει η σύνοδος Πλούτωνα-Ήλιου στο ζώδιο σας

Κριός
Με τη σύνοδο Πλούτωνα- Ήλιου ευνοούνται τα επαγγελματικά σας. Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ο κοινωνικός τομέας επίσης ευνοείται ιδιαίτερα.

 

Ταύρος
Πλούτωνας και Ήλιος ευνοούν τα σχέδια σας. Ιδανική μέρα για να προγραμματίσετε ταξίδια ή να προωθήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η πανδημία σίγουρα δεν επιτρέπει άμεσα ταξιδιωτικά σχέδια, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα προωθήσετε για το άμεσο μέλλον.

 

Δίδυμος
Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον οικονομικό τομέα, μια καλή ιδέα είναι να σχεδιάσετε ένα επαγγελματικό πλάνο με έναν αγαπημένο συνεργάτη. Αν περιμένετε νέα από μια κληρονομιά, ενδεχομένως σύντομα να έρθουν και να είναι καλά.

 

Καρκίνος

Ο Ουρανός σας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Επικεντρωθείτε στην κοινωνική σας ζωή, καθώς νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες έρχονται να σας συναρπάσουν. Φίλοι έρχονται να κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο όμορφη.

 

Λέων

Η υγεία φαίνεται να είναι εκείνο που σας απασχολεί. Η Σύνοδος Πλούτωνα- Ήλιου σας οδηγεί σε αχαρτογράφητα νερά και πιθανόν να λύσετε θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν.

 

Παρθένος

Όσο κι αν προσπαθήσατε να αποφύγετε κάποιες σκέψεις σας, δεν τα καταφέρατε. Αυτά που βασάνιζαν το μυαλό σας και προσπαθούσατε να τα διώξετε μακριά, φαίνεται πως ξαναγυρίζουν.

 

Ζυγός

Καλά τα νέα για εσάς και τα οικονομικά σας. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ενδεχομένως αλλαγές που αφορούν στο σπίτι σας αλλά και στους ανθρώπους που το μοιράζεστε.

 

Σκορπιός

Αγαπημένα πρόσωπα στέκονται δίπλα σας. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά σε συμβουλές από τα αδέρφια σας ή καλούς γείτονες. Μια συνάντηση μαζί τους θα σας επωφελήσει.

 

Τοξότης

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά και σύντομα θα έχετε καλές εξελίξεις, αν κυνηγήσετε κάποια αύξηση στη δουλειά. Αν είστε αυτοαπασχολούμενος, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διεκδικήσετε όσα αναλογούν στον κόπο σας.

 

Αιγόκερως

Η Σύνοδος Πλούτωνα-Ήλιου σας επηρεάζει άμεσα. Μην εκπλαγείτε αν κάποιο άτομο στη ζωή σας ξαφνικά σας δείξει στοργή και τρυφερότητα. Να είστε ανοιχτοί και κάτι καλό θα βγει.

 

Υδροχόος

Αν είστε αντιμέτωποι με αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την οικογένεια σας, Πλούτωνας και Ήλιος θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό. Είστε από τους ευνοημένους της Συνόδου.

 

Ιχθύς

Ψαράκια μου, ώρα για ξεκαθαρίσματα στην κοινωνική σας ζωή. Είναι η στιγμή να επιλέξετε σε ποιους θα δώσετε χώρο στη ζωή σας να τη φωτίζουν και από ποιους πρέπει να απομακρυνθείτε.

leave a reply

Your Review