«17 Κλωστές»: Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTECINEMA 1HD

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές».

Πριν την προβολή των 2 επεισοδίων μίλησαν μαζί στο κοινό ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης και ο Σωτήρης Τσαφούλιας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε τα 2 από τα συνολικά 6 επεισόδια της σειράς, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.Την επίσημη πρεμιέρα προλόγισε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης. Ο κ. Μιχαλάκηςαρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της σειράς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας: «ήταν μια δύσκολη παραγωγική διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες. Πιστεύουμε ότι οι «17 Κλωστές» είναι μια σειρά που θα αφήσει αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση.» Ο ίδιοςαναφέρθηκε και στην πολύτιμη συμβολή του ΕΚΟΜΕ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σειράς ευχαρίστησε για τη συνεργασία την COSMOTE TV, τους συντελεστές και όλο το καστ που συμμετείχε στις «17 Κλωστές».

Σωτήρης Τσαφούλιας, Άννα Μενενάκου, Πάνος Δημάκης, η Chief Officer Νομικών και Ρυθμιστικών θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, κα. Ειρήνη Νικολαΐδη , ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης
Ο Πάνος Δημάκης, η Senior Manager Market Insights & Content Production COSMOTE TV,Φαίη Τσιτσιπή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, ο Πάνος Βλάχος

Οι «17 Κλωστές», σε σενάριο ΜιρέλλαςΠαπαοικονόμου – Κάτιας Κισσονέργη, σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλιακαι τον Πάνο Βλάχοστον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα προβάλλονταικάθε Δευτέρα στις 23:00αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης (Πάνος Βλάχος), ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούναναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει από το νησί και να κάνει μια νέααρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό.Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα καιοργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: η εκδίκηση.

H Chief Officer Νομικών και Ρυθμιστικών θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, κα. Ειρήνη Νικολαΐδη, ο Μίνως Μάτσας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους:Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστα Φλωκατούλα, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Νατάσα Εξηνταβελώνη, ΆλκηστηΠουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου,Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Θράσο Σταθόπουλο, Τάσο Σωτηράκη, Νικόλα Μαραγκόπουλο, Ελένη Δαφνή και Νικόλα Δροσόπουλο.

Ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης και η Ντένια Στασινοπούλου
Θοδωρής Κατσαφάδος
Άλκηστις Πουλοπούλου

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, ΚώνσταντίνοςΤσεντούρος, Κωνσταντίνος Γώγουλος, ΜιρέλλαΠαπαοικονόμου, Γιάννης Βουλγαράκης, ΚωνσταντίνοςΣειραδάκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής,ΆποςΚυπραίος και Πέτρος Χυτήρης.

Οι «17 Κλωστές» που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την «Tanweer Productions».