Κέιτ Μίντλεντον: Πώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατάφερε να εμπνεύσει τους Βρετανούς και να γίνει το πιο αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας .

(Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ολοένα και περισσότεροι Βρετανοί εμφανίζονται θορυβημένοι από την είδηση πως η Κέιτ Μίντλεντον, το πλέον αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας υπεβλήθη σε βαρύτατη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Οι εικασίες γύρω από την υγεία της πριγκίπισσας πληθαίνουν με την μακρά περίοδο νοσηλείας και την μακρά περίοδο ανάρρωσης να ανησυχούν ιδιαίτερα τους Βρετανούς. Πάσχει η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας από κάποια σοβαρή ασθένεια; Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιου είδους καρκίνο;

Προς το παρόν η ανακοίνωση του παλατιού αρκείται στο να υπογραμμίσει την σοβαρότητα της ιατροχειρουργικής επέμβασης χωρίς να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό της πριγκίπισσας και την εξέλιξη της υγείας της. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί πως ακόμη και ο βρετανικός κίτρινος τύπος χειρίζεται με την μέγιστη διακριτικότητα το ζήτημα που αποτελεί και ιδιωτική υπόθεση της Κέιτ Μίντλεντον .

Την ίδια στιγμή, η αγωνία των Βρετανών καταμαρτυρά το γνήσιο ενδιαφέρον και την αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπο της Κέιτ. Η κομψή , ευγενική φυσιογνωμία της με τους λεπτούς και αριστοκρατικούς τρόπους κέρδισε τους συντηρητικούς Βρετανούς που ενώ ποτέ δεν έδειξαν ιδιαίτερη συμπάθεια προς την Καμίλα λάτρεψαν την Κέιτ Μίντλεντον .

Πάντα χαμηλών τόνων καταφέρνει να ξεχωρίζει με την λάμψη και την γοητεία της ομορφιάς και του ιδιαίτερου ενδυματολογικού στυλ που αναδεικνύει την προσωπικότητά της. Προσηνής με τους Βρετανούς , χαμογελαστή σε όλες τις περιστάσεις , με μεγάλη ενσυναίσθηση και αγάπη για τα παιδιά έχει όλα όσα κάνουν μια πριγκίπισσα ιδιαίτερη δημοφιλή και αγαπητή ακόμη και στους πιο δύσπιστους του θεσμού. Ταυτόχρονα , οι καμπάνιες της για την παιδική ηλικία και τον εθισμό συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων καταδεικνύοντας την ευαισθησία της για κοινωνικά ζητήματα .

Η Κέιτ Μίντλεντον είναι η απόδειξη ότι η διακριτικότητα , ευγένεια και η γοητεία κερδίζουν !

ΑΠΟ ΤΗΝ Θεοδώρα K. Μιχαλολιάκου

theodoramichaloliakou@gmail.com