Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! 10 tips πριν ξεκινήσεις δίαιτα

 

Μπορεί ο καιρός ακόμα να μη μας έχει βάλει σε γιορτινό mood, αλλά ναι μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι ότι θέλεις να χάσεις κιλά, ξεκίνησε από σήμερα και βάλε στόχο μέχρι τις γιορτές.

Ιδού 10 tips, πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια αποτελεσματική δίαιτα.

1. Yπάρχουν κάποια μέρη στο σώμα μας που αλλάζουν και κάποια που πρέπει να μάθεις να αγαπάς όπως είναι.

2. Μια δίαιτα που ακολούθησε η φίλη σου, δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και σενα.

3. Ο ύπνος είναι το πιο αποτελεσματικό tip για να πετύχεις μια δίαιτα. Διότι αν κοιμάσαι σωστά, ο οργανισμός λειτουργεί όπως πρέπει και δεν έχεις ανάγκη από κάποιο σνακ που μπορεί να σου προσφέρει θερμίδες.

4. Είναι οκ αν αφήσεις τον οργανισμό σου να πεινάσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεινάσεις για μισή ώρα και έπειτα να φας.

5. Δεν έχει σημασία πόση γυμναστική κάνεις. Πρέπει να συνδυάσεις γυμναστική με υγιεινή διατροφή για να έχεις αποτελέσματα.

6. Διπλασίασε τις ποσότητες λαχανικών που τρως, έτσι ώστε να μην αφήσεις χώρο για junk food.

7. Κόψε το ποτό. Ακόμα και το κρασί μην νομίζεις ότι δεν σου προσθέτει θερμίδες.

8. Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις γυμναστική ή δεν σου περισσεύουν λεφτά να ξέρεις πως μπορείς να βρεις τρόπο. Μπορείς να ξυπνάς μια ώρα νωρίτερα από το καθιερωμένο πρόγραμμά σου και να πηγαίνεις για τρέξιμο ή ποδήλατο κάθε μέρα.

9. Αύξησε την ένταση των workout σου.

10. Μπορείς να κάνεις υγιεινή διατροφή ότι size και αν έχεις. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου να μικρύνει νούμερο αν δεν θέλεις. Μπορεί να νιώθεις όμορφη σε όποιο μέγεθος και αν είσαι.

leave a reply

Your Review