Αγάπες μπροστά από τις κάμερες, μαχαίρια στα παρασκήνια

Τέσσερα "ζευγάρια" του Hollywood που στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου όπως φαίνονταν στην οθόνη.

Τους βλέπεις στις ταινίες, σε σειρές, στην τηλεόραση και νιώθεις ότι έχουν την τέλεια χημεία. Ο συνδυασμός τους είναι υπέροχος και θες να μπεις μέσα στην οθόνη για να δώσεις αυτοπροσώπως τα συγχαρητήριά σου σε όποιον σκέφτηκε αυτό το ματσάρισμα. Η πραγματική ζωή όμως δεν είναι όπως στις ταινίες και το ίδιο το Hollywood φροντίζει να μας το αποδεικνύει πανηγυρικά.

 

Είμαστε στο μακρινό 1996 και θυμόμαστε την ultra ρομαντική ταινία Romeo + Juliet. Στον  ρόλο του Romeo ήταν ο Leonardo Dicaprio και στον ρόλο της Juliet, η Claire Danes και όσοι ήταν παρόντες στα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά. Ο λόγος; H συνήθεια του Dicaprio να πειράζει και να κάνει μικρές φάρσες στο καστ, ενοχλούσε πολύ την Danes και ο Dicaprio από τη μεριά του τη θεωρούσε πολύ νευρική.

Οι δύο αχώριστες φίλες του Sex and the City φαίνεται ότι στην πραγματική ζωή δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά. Οι κακές γλώσσες λένε ότι στην Kim Cattrall δεν της άρεσε και πολύ όταν έμαθε ότι η Sarah Jessica Parker παίρνει περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της ταινίας. Η Sarah Jessica Parker βέβαια διέψευσε αυτές τις φήμες λέγοντας στο Elle “Λατρεύω την Kim, δεν θα έκανα ποτέ την ταινία αν δεν ήταν εκείνη”. Όταν όμως άρχισαν να γίνονται συζητήσεις για την τρίτη ταινία SATC, τα κουτσομπολιά του Hollywood ήθελαν την Kim να είναι το εμπόδιο, καθώς ήταν πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις και στις απαιτήσεις της.

O Ryan Gosling και η Rachel McAdams είχαν την τέλεια χημεία στο Τhe Notebook του 2004. Ο σκηνοθέτης όμως της ταινίας, Nick Cassavetes, αποκάλυψε ότι στην αρχή ούτε που ήθελαν ο ένας να βλέπει τον άλλον. ” Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, ο Ryan μου λέει “Νick, μπορείς να την πάρεις από εδώ και να μου φέρεις μία άλλη ηθοποιό;” και τον ρώτησα γιατί και μου είπε ” Απλώς δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω μαζί της. Δεν παίρνω τίποτα από αυτό”, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

Η Angelina Jolie και ο Johnny Depp συνεργάστηκαν για την ταινία The Tourist. Όλοι πίστευαν ότι είχαν μια καλή χημεία, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμπαθούσαν και πολύ ο ένας τον άλλον. Οι φήμες λένε ότι η Jolie είχε εκνευριστεί που ο Depp δεν ήταν σε καλή φόρμα και δεν ήθελε να κόψει τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου και από την άλλη ο Depp πίστευε ότι εκείνη νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της.