5 τρόποι για να φροντίσετε τον εαυτό σας μέσα σε μόλις 15 λεπτά

Ποιος είπε ότι πρέπει να περνάμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να δείχνουμε υπέροχες;

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί πως μέσα στην τρελή καθημερινότητα που βιώνουμε καθημερινά δεν έχουμε την ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας όσο θα θέλαμε. Κι όμως, αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε εάν το θέλουμε υπάρχει τρόπος να εντάξουμε self care δραστηριότητες μέσα στην ημέρα μας, για τις οποίες θα χρειαστούμε ελάχιστα λεπτά.

Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε εύκολες και εξαιρετικά γρήγορες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μέσα στην ημέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Skincare

Δεκαπέντε λεπτά είναι υπεραρκετά για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και συγκεκριμένα για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας. Βασικότερο βήμα όλων είναι ο καθαρισμό της. Ναι, ακόμα και τώρα που είμαστε σπίτι και δεν βαφόμαστε θα πρέπει να την καθαρίζουμε και να ακολουθούμε κανονικά την πρωινή και βραδινή μας ρουτίνα. Και ποια γυναίκα δεν νιώθει πως έχει κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της αφού έχει φροντίσει την επιδερμίδα της; Ήρθε η στιγμή λοιπόν να χρησιμοποιήσετε όλες τις μάσκες προσώπου που αγοράζατε και δεν είχατε χρόνο να κάνετε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΔΩ >>>

leave a reply

Your Review