Ανδρέας Μικρούτσικος: “Έτσι τα έχασα όλα, οικόπεδα, καταθέσεις, σπίτια, όλα…!”

Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά μίλησε για την πιο εφιαλτική περίοδο της ζωής του

Πολλοί, όλα αυτά τα χρόνια, ίσως να απορούσαν με την εξαφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου, όχι μόνο από την τηλεόραση, αλλά από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής και μάλιστα μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, έστω κι αν κάποτε στηρίχθηκε σε αμφιλεγόμενες επιλογές.

Η απόφαση του Μικρούτσικου να απομακρυνθεί από όλους και όλα και κυρίως από το τηλεοπτικό περιβάλλον φλυαρούσε για την ανάγκη του, όχι απλώς να απομονωθεί, αλλά και να επιλύσει προβλήματα που δεν είχε σκοπό να μοιραστεί με κανέναν.

Ωστόσο, η φετινή επιστροφή του μετά από σχεδόν 20 χρόνια και μέσα από ένα τηλεοπτικό προϊόν που εκείνος καθιέρωσε στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως ήταν η στιγμή για τον παρουσιαστή να μιλήσει για όλα και να προχωρήσει σε μία σειρά από αποκαλύψεις, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πολυαγαπημένο αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Στο “Πρώτο Θέμα” και τον Δημήτρη Δανίκα, ο παρουσιαστής και συνθέτης μίλησε για τη μέρα που έχασε τα πάντα και για το πώς αναγκάστηκε να ξεκινήσει από το μηδέν, μετά από μία σειρά λάθος επιλογών.  

“Από εκεί λοιπόν που είχα τα πάντα, μετά τίποτα. Από δύο κακές κινήσεις που έμπλεξα. Όπου κάποιος, δεν λέω το όνομα του, μου πρότεινε να κάνω κινήσεις επαγγελματικές, από ένα πρότζεκτ. Έτσι εγώ έβαλα τα πάντα κι αυτοί ενώ μου είχαν υποσχεθεί και τους πίστεψα, τραβήχτηκαν πίσω. Με αποτέλεσμα να χάσω όλη μου την περιουσία”, είπε μεταξύ άλλων ο Μικρούτσικος και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά..

“Ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, έβγαινα, αλλά δεν πήγαινα με τις παρέες μου, να μην τους στεναχωρήσω. Όλο αυτό το σκηνικό επί δύο χρόνια. Και όλους αυτούς τους μήνες και τις ημέρες διάφοροι να βαράνε τα κουδούνια της πόρτας και του τηλεφώνου. Να αφήνουν χαρτιά με χρέη πολλά. Έτσι τα έχασα όλα. Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, όλες τις τραπεζικές καταθέσεις. Όλα. Δεν μου έμεινε ούτε ένα ευρώ. Και ερχόταν ο Θάνος και ζούσα”…