Όταν είσαι η Madonna! (Δείχνεις τις ουλές από την εγχείρηση ισχίου σου και παίρνεις χειροκρότημα)

Τι να πεις για τη βασίλισσα της ποπ που δεν καταλαβαίνει ούτε από πόνους ούτε από μετεγχειρητικές ζημιές

Πριν από μερικούς μήνες και μετά από αφόρητους πόνους ακύρωσε σχεδόν 14 συναυλίες και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο ισχίο, μία από τις πλέον επώδυνες. Όμως, η Madonna προς μεγάλη της κατάπληξη είδε κάποιους από τους θαυμαστές της να μην πείθονται για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, οπότε, τώρα που έθρεψαν τα ράμματα και μπορεί να τρολάρει χωρίς πόνο τους haters είπε να τους δείξει τι εστί… αυτό το χειρουργείο. 

Έβαλε τα καλά της, λοιπόν, ντύθηκε και χτενίστηκε, έκανε σούπερ μακιγιάζ και μετά άφησε τον φωτογραφικό φακό να ζουμάρει στις ουλές, αλλά και στην κεφαλή ισχίου, η οποία αντικαταστάθηκε πριν από λίγους μήνες, με σκοπό να την απαλλάξει από τους πόνους και τους περιορισμούς στην κίνησή της. 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Madonna δήλωσε “survivor”, ;όμως, τι τα θέλετε; Και πάλι υπήρξαν κάποιοι που επέμειναν πως οι ουλές στο πόδι της δεν μοιάζουν με εκείνες από πλήρη αντικατάσταση ισχίου, αν και υπήρξαν και γιατροί που αποφάνθηκαν ότι -ναι- η άλλη φωτογραφία δεν δείχνει παρά μία μηριαία κεφαλή μετά την αντικατάστασή της. 

Madonna, μην ιδρώνεις. Δεν τα βγάζεις πέρα με τους άπιστους. Εδώ δεν πείθονται ότι υπάρχει κορωνοϊός, με το πόδι σου θα κολλούσαν; 

leave a reply

Your Review