Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι θα κάνει τελικά στον ΣΚΑΪ; Ισχύει η κοινή εκπομπή με τον Χάρη;

Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι στον Alpha, η Αντελίνα υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ

Η συνεργασία με τον Alpha δεν ήταν αυτή που ενδεχομένως περίμενε και μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι στον Alpha -και με την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο πλευρές- η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. 

Τις λεπτομέρειες για τη νέα συνεργασία αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς και μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”, όμως, εκείνο που απομένει να φανεί είναι αν η Αντελίνα θα παρουσιάσει τελικά εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, 

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε για την υπογραφή με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθεί από το κανάλι του Φαλήρου. 

«Να περιμένουμε το κανάλι, ό,τι έχει να πει; Πιστεύω ότι το 2021 θα είναι μια πολύ ωραία χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα περιμένουμε τη νέα τηλεοπτική οικογένεια να πει κάτι…Μακάρι. Δεν φοβάμαι που είναι αυθόρμητος. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό είναι η επιτυχία. Γι’ αυτό και το Globetrotters έκανε επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων και όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά θα τη δούμε σε μία κοινή με τον σύζυγό της εκπομπή.