Πώς η Emma Corrin έγινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις ανάγκες της δημοφιλούς σειράς “The Crown”

Η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει όσα χρειάστηκε να μελετήσει πολύ καλά για να γίνει η θρυλική πριγκίπισσα των Βρετανών

Οι τηλεθεατές αποθεώνουν την 4η σεζόν του The Crown, οι ιστορικοί και το Παλάτι είναι έξαλλοι. Λογικό, καθώς σ’ αυτήν την 4η σεζόν μπαίνει στην πλοκή ένα πρόσωπο που αγαπήθηκε όσο λίγα από τον κόσμο και αναστάτωσε όσο κανείς άλλος τους ενοίκους του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε η πιο δημοφιλής φυσιογνωμία και εκείνη που ο κόσμος συμπάθησε όσο καμιά άλλη για τα παθήματά της μέσα στη Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας, παθήματα για κάποια εκ των οποίων μπορεί να ευθυνόταν η ίδια και η εμμονή της με τον Κάρολο, όμως, δεν της δόθηκαν και πολλές ευκαιρίες διαφυγής. 

Η νεαρή ηθοποιός Emma Corrin που την υποδύεται έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής διθυραμβικές κριτικές για τον τρόπο που κατάφερε να “χωθεί” μέσα στην ψυχοσύνθεση της Νταϊάνα και να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία δυνατή ερμηνεία για το πώς ένα άβγαλτο κορίτσι από τη βασιλική αυλή, ξαφνικά έγινε γυναίκα, με στέμμα, υποχρεώσεις και παιδιά, ωστόσο πρακτικά μόνη μέσα σ’ ένα αχανές τοπίο φτιαγμένο αποκλειστικά από κανόνες και φυσικά το Βασιλικό Πρωτόκολλο. 

Όπως αποκαλύπτει η Corrin όταν της εμπιστεύθηκαν τον ρόλο ξεκίνησε να “μαθαίνει” την πριγκίπισσα Νταϊάνα διαβάζοντας, αλλά και παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, παρακολουθώντας τον τόνο της φωνής της, τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόταν, ακόμη και με το πώς επέλεγε να κατευθύνει το βλέμμα της για να “πει” κάτι, όταν δεν γινόταν να εκφραστεί διαφορετικά. 

Η Corrin αποκάλυψε ότι είναι άθλια χορεύτρια, ωστόσο, με μεγάλη χαρά μπήκε στη διαδικασία του ενθουσιασμού και της παιδικότητας με την οποία η αγαπημένη του λαού εκφραζόταν μέσω της μεγάλης της αγάπης που ήταν ο χορός. “Εγώ χορεύω μόνο όταν είναι… αναγκαίο”, λέει η ηθοποιός γελώντας, “οπότε όλο αυτό ήταν για εμένα μία τεράστια πρόκληση”.

Και μετά ήταν τα ρούχα. Όλο αυτό το υπέροχο στιλ της Λαίδης Ντι που περνούσε μέσα από κάθε ενδυματολογική επιλογή της, από τις πιο girly των νεανικών της χρόνων, μέχρι τις πιο sexy chic, αλλά και τις υπέρλαμπρες εμφανίσεις της, όλα είχαν κάτι να δηλώσουν για την ιδιοκτήτρια αυτής της εκφραστικής γκαρνταρόμπας που μέσα στα χρόνια είχε καταφέρει να δημιουργήσει και να επιβάλει η Ντι!