Ελεωνόρα Μελέτη: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της είναι γεγονός

Πού και με τι είδους εκπομπή θα τη δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την Ελεωνόρα Μελέτη.

Η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha να τη μετακινήσει από τη late night ζώνη στην πρωινή ενημέρωση του σταθμού, όχι μόνο δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά δημιούργησε και μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που απασχόλησαν τα media για όλους τους λάθος λόγους, ενώ ανάγκασαν πολλούς συνεργάτες της πρωινής εκπομπής να οδηγηθούν στην έξοδο και να αναζητήσουν αλλού εργασία. 

Η συνεργασία της δημοσιογράφου με τον Νίκο Μάνεση επιπροσθέτως παραλίγο να θέσει εκτός καναλιού και την ίδια τη δημοσιογράφο, καθώς μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν σενάρια που την ήθελαν να συζητά ανοιχτά πλέον με άλλα κανάλια και παρά τους όρους που υπήρχαν στο συμβόλαιό της και προέβλεπαν πολύ συγκεκριμένα πράγματα για τη δραστηριοποίησή της εντός του σταθμού.

Όμως, φαίνεται ότι μετά απ’ όλη αυτή τη θύελλα επικράτησε η λογική σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του καναλιού και τα τελευταία νεότερα για το μέλλον της παρουσιάστριας λένε ότι η Μελέτη παραμένει στον σταθμό. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέσα στο επόμενο διάστημα η Μελέτη επιστρέφει στη βραδινή ζώνη με συνεντεύξεις που είχε καθιερώσει με επιτυχία πριν από δύο τηλεοπτικές σεζόν και συνεχίζει ουσιαστικά από εκεί που πρωτοξεκίνησε τη συνεργασία της με το κανάλι. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η Ελεωνόρα αναμένεται να εμφανιστεί και πάλι μέσα από την εκπομπή “Μεσάνυχτα” βάζοντας τέλος στη διαμάχη που η μετακίνησή της πυροδότησε…