Γιατί τα έχουν βάλει όλοι με την Ellen DeGeneres;

Τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ασχολούνται με τη διάσημη κωμικό και παρουσιάστρια. Και όχι για καλό λόγο. Πρώην συνεργάτες της εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον, κατηγορώντας την ότι δεν είναι τόσο καλή όσο μας αφήνει να πιστεύουμε.

“Είναι πάντα καλή; Όχι!”, δήλωσε πρόσφατα ένας πρώην συνεργάτης της. “Με εκνευρίζει που όλοι πιστεύουν ότι είναι όλο γλύκα και καλοσύνη, ενώ στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Όσες ιστορίες έχουν ακουστεί γι’ αυτήν τελευταία είναι όλες αλήθεια”.

Το κύμα αρνητισμού εναντίον της ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν η DeGeneres συνέκρινε την καραντίνα για τον κορονοϊό με φυλακή. Και το είπε η γυναίκα που ανεβάζει απανωτές φωτογραφίες και βίντεο από την έπαυλή της των 27 εκ. δολαρίων, κοντά στη Santa Cruz της Καλιφόρνιας. Στη συνέχεια διέρρευσε η πληροφορία ότι ήθελε να απολύσει τους συνδικαλιστές του συνεργείου της εκπομπής και να χρησιμοποιήσει freelancers. Τελικά, εκπρόσωπος της Warner Bros. Television, που κάνει τη διανομή του show της, δήλωσε ότι μετά από συζήτηση με το σωματείο, η παρεξήγηση λύθηκε και κανένας δεν έχασε τη δουλειά του.

Σε ανύποπτο χρόνο, καλεσμένοι της εκπομπής έχουν αναφέρει ότι στα παρασκήνια η DeGeneres είναι ψυχρή και απόμακρη και δεν έχει καμία σχέση με τη ζεστή και χαμογελαστή οικοδέσποινα μπροστά στις κάμερες. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε στον χορό κι ένας πρώην σωματοφύλακας, ο Tom Majercac, που είχε αναλάβει την προστασία της ίδιας και της οικογένειάς της, το 2104, τη βραδιά που η DeGeneres παρουσίαζε τα Όσκαρ. “Ίσα που μου έριξε μια πλάγια ματιά και δεν μου είπε ούτε ένα ‘γεια’ ούτε ‘ένα ευχαριστώ που προστάτευσες τη μητέρα μου, τη γυναίκα μου κι εμένα'”, ανέφερε. “Ήταν πολύ ψυχρός και ταπεινωτικός ο τρόπος που μου φέρθηκε. Κι έτσι φέρεται σε όσους δεν ανήκουν στον κύκλο της”.

Στο twitter υπάρχει ολόκληρη συνομιλία για την DeGeneres, κάτω από τον τίτλο “ένας από τις χειρότερους ανθρώπους εν ζωή”, όπου κόσμος που την έχει συναναστραφεί προσθέτει το δικό του φαρμάκι. Για την ακρίβεια, 2.250 άνθρωποι κατέθεσαν το μακρύ τους και το κοντό τους. Το πρώτο tweet αυτού του thread το είχε ρίξει ο podcaster Kevin T. Porter, ο οποίος θα δήλωνε αργότερα ότι είναι κοινό μυστικό στο Hollywood η ελεϊνή συμπεριφορά της DeGeneres. “Υπήρχε πάντα ένας ψίθυρος για τους περιβόητους τρόπους της”, σχολίασε ο ίδιος. Ανάμεσα σε αυτούς που πόσταραν ήταν και η Chris Farah, ηθοποιός και stand-up comedian. Ανέφερε ότι τον Μάρτιο του 2014, την εποχή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα vegan εστιατόριο στο Λ.Α., είχαν πάει για brunch η DeGeneres με τη σύζυγό της, Portia De Rossi. Αν και η Ellen δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική μαζί της, δεν της είχε κάνει κανένα παράπονο. Μια εβδομάδα αργότερα, ο μετρ του μαγαζιού θα ζητούσε να δει τη Farah. “Με ρώτησε αν είχα σερβίρει την Ellen. Για ένα δευτερόλεπτο ένιωσα να πετάω. Νόμιζα ότι ίσως ήθελε να με χρησιμοποιήσει στο show της. Και μετά μου είπε ότι είχε γράψει επιστολή παραπόνων στον διευθυντή για τα κακοβαμμένα νύχια μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι τόσο πλούσια και με τόσα πράγματα να κάνει. Για ποιον λόγο να θέλει να με καταστρέψει;”.

Και να σκεφτείς ότι η ατάκα σήμα κατατεθέν του κλεισίματος κάθε εκπομπής της DeGeneres είναι: “Να είστε καλοί με τους άλλους”. Κάτι που η ίδια σαφέστατα δεν κάνει.

leave a reply

Your Review