Παντελής Τουτουντζής: Από το GNTM στο Super Make Over του ΣΚΑΪ

Ποιος είναι ο make up artist των διασήμων που από το GNTM αναλαμβάνει δράση στην εκπομπή μεταμορφώσεων της Δούκισσας; / Από τον Ισίδωρο Φίκαρη

Όσοι κινούνται στους αλληλo-εμπλεκόμενους χώρους της μόδας, της ομορφιάς και της τηλεόρασης, το όνομα του Παντελή Τουτουντζή το γνωρίζουν καλά, καθώς εκτός από make up artist διασημοτήτων, είναι και ο άνθρωπος που “υπέγραφε” το απαιτητικό μακιγιάζ των μοντέλων στον τελευταίο κύκλο του GNTM. 

Ο Παντελής Τουτουντζής που πλέον συστήνεται ήδη στο ευρύ κοινό μέσα από το τρέιλερ της νέας make over εκπομπής του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού έχει χρόνια πορείας με σημαντικές δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση, με σημαντικές συνεργασίες -μεταξύ των οποίων αυτή με την Άννα Βίσση και την Ελένη Φουρέιρα- και με τεράστια εμπειρία στις μεταμορφώσεις και στις ριζικές αλλαγές. 

Ακριβώς αυτή η εμπειρία ήταν που τον καθιστούσε απαραίτητο σε project και φωτογραφίσεις στο reality μοντέλων, ωστόσο, αθόρυβα και όχι μπροστά στις κάμερες, αφού γι’ αυτόν μιλούσε το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Πλέον, βγαίνει μπροστά, “υπογράφοντας” πλέον τις μεταμορφώσεις καθημερινών ανθρώπων που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση. 

Η συμμετοχή του στο Super Make Over έρχεται σε μια περίοδο όπου το GNTM 4 είναι ακόμη στις συζητήσεις και στις συνεννοήσεις για νέα πρόσωπα, οπότε είναι ακόμη νωρίς για να χρειαστούν διπλοβάρδιες από τον επιτυχημένο make up artist. Με δεδομένο, όμως, ότι τα γυρίσματα του reality μοντέλων θα ξεκινήσουν την άνοιξη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ταυτόχρονη εμπλοκή του σε δύο project μόδας, από διαφορετικούς -πλέον- τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Αν καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα στα δύο, λογικά θα είναι και ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο δεν θα ισχύει η διάσημη ατάκα της Βίκυς Καγιά: “Όποιος φεύγει από το Star, δεν ξαναγυρίζει”! 

leave a reply