Η Ζέτα Δούκα μιλά για τον πανικό που την κατέκλυζε πριν μιλήσει ονομαστικά

Η Ζέτα Δούκα, η γυναίκα που -όπως έχει δηλώσει- πήρε θάρρος από τη Σοφία Μπεκατώρου και μίλησε και εκείνη ανοιχτά για τη βία στον δικό της χώρο. Η Ζέτα Δούκα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά και ονομαστικά για το περιστατικό βίας που είχε υποστεί στον θεατρικό χώρο από τον Γιώργο Κιμούλη όπως κατήγγειλε, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να σπάσει η σιωπή και πολλά στόματα να ανοίξουν.

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ενθαρρύνει όλους όσοι θέλουν να σπάσουν τη σιωπή τους, να το κάνουν.

 

Η ανάρτηση της

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και ονομαστικά. Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη, το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουσε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφαλείας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου κι εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς!

Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει!

Η κοινωνία είναι έτοιμη για εσένα. Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Ζέτα Δούκα

 

 

leave a reply

Your Review