Η Cindy Crawford, το παλιό της bikini και τα μαγειρικά της κατορθώματα

Το πρώην supermodel ψάχνει τρόπους για να περάσει πιο ευχάριστα τις μέρες της καραντίνας. Προς τέρψη του κοινού της, πριν από λίγες ώρες ανέβασε παλιά φωτογραφία της με bikini αγκαλιά με τον τωρινό σύζυγό της Rande Gerber, ως απάντηση στο viral First Date Challenge, που είναι η πιο πρόσφατη ινσταγκραμική εμμονή. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1994, και παρόλο που δεν τους απεικονίζει στο πρώτο τους ραντεβού, είναι ενσταντανέ από το πρώτο τους ταξίδι, οπότε η Cindy θεωρεί ότι παραμένει στο θέμα του challenge. Για την ιστορία, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 και έχουν δύο παιδιά, τον 20χρονο Presley και τη 18χρονη Kaia, που είναι επίσης διάσημο μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/B_LOY-Nl5JH/

Εκτός από το να ψαχουλεύει φωτογραφίες από τα παλιά, όμως, η Cindy περνάει πολλές από τις ώρες της καραντίνας και μέσα στην κουζίνα της, αναπαράγοντας συνταγές της γιαγιάς του Rande.

https://www.instagram.com/p/B-snq24FCwc/

Και όταν κάνει διάλειμμα από τις κατσαρόλες, παίζει μια παρτίδα Backgammon, με αντίπαλο τον εαυτό της, οπότε έχει εξασφαλισμένη τη νίκη και δεν τσακώνεται και με τον άντρα της πάνω στο παιχνίδι. Έξυπνο το supermodel.

https://www.instagram.com/p/B-DIQ70l7p6/

leave a reply

Your Review