Η τηλεόραση επιστρέφει στην κανονικότητα; Ο Λιάγκας, ο Μουτσινάς και οι άλλες εκπομπές που ξαναβγαίνουν στον αέρα

Σήμερα  επέστρεψε στον ΣΚΑΪ η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σε μια πιο ενημερωτική εκδοχή. Στο πλατό μαζί του ήταν μόνο η Ελένη Τσολάκη και ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν συνδεθεί μέσω skype.

https://youtu.be/4ohU0IwMtUI

Και ο Νίκος Μουτσινάς όμως επέστρεψε με το Καλό Μεσημεράκι μειωμένο κατά μισή ώρα, αφού μας είχε προετοιμάσει εδώ και μία εβδομάδα με ένα πολύ έξυπνο trailer. Πολύ έξυπνη ήταν και η ιδέα του παρουσιαστή να έχει κοινό διαδικτυακά μέσω του zoom. Στην εκπομπή όλοι οι συντελεστές ήταν στο πλατό, και η πρώτη καλεσμένη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έδωσε 20λεπτη τηλεφωνική συνέντευξη σε έναν παροξυσμό lifecoaching κοινοτυπιών.

Ο Νικος Κοκλώνης, από την άλλη, ανακοίνωσε στο instagram πως στις 28 Απριλίου έχει και πάλι γυρίσματα για το Just The 2 of Us που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 2 Μαΐου.

Όσον αφορά τα σίριαλ, οι συντελεστές τους περιμένουν να μάθουν αν θα ξεκινήσουν γυρίσματα  μετά τις 10 Μαΐου -αν και μάλλον είναι απίθανο αυτό το σενάριο, γιατί η μυθοπλασία είναι προϊόν ακριβό, χρειάζεται διαφημίσεις και οι διαφημίσεις αυτή την περίοδο έχουν συρρικνωθεί εντυπωσιακά.

Υπολογίζεται ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να ξεπετάγονται οι πρώτες ιδέες και να γίνονται οι πρώτες συσκέψεις στα κανάλια για το πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν που διεκόπη ξαφνικά από τις 16 Μάρτιου και ήδη μετράει πολλές απώλειες, όπως η σαρωτική εξαφάνιση όλου του Prime Time του ΣΚΑΪ και του ANT1. Μοναδικός κερδισμένος ήταν το MasterChef, που σημείωσε απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση, αφού με τη μείωση των εβδομαδιαίων επεισοδίων σε 3 από 5 κατάφερε να διασωθεί και να έχει νέα επεισόδια. Όλα σε αναμονή και αναπροσαρμογή, λοιπόν.

leave a reply

Your Review