Η καραντίνα κάνει καλό στον γάμο του Dwayne Johnson

Υπάρχουν και τα θετικά του αναγκαστικού εγκλεισμού, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρωταγωνιστή του Jumanji. Στο οχτάλεπτο video που ανέβασε για τους fans του στο instagram απαντάει σε ερωτήσεις για τον γάμο του και αποκαλύπτει ότι τις μέρες της καραντίνας τις αξιοποιεί με τη γυναίκα του, Laura Hashian, προσπαθώντας να κάνουν παιδιά.

“Ανακάλυψα ότι η καραντίνα έχει πολύ θετική επίδραση στη σχέση και στον γάμο μου”, είπε. “Σίγουρα και στη σχέση με τις κόρες μου, που είναι δύο, αλλά είχε και πολύ θετική επίδραση και στη σχέση μου με τη γυναίκα μου”.

https://www.instagram.com/p/B4VswlRpanF/?utm_source=ig_embed

Τις πρώτες μέρες της καραντίνας βέβαια οι συνθήκες δεν ήταν ακριβώς παραδεισένιες και το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά..”Υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων μας. Σύζυγοι, σύντροφοι, παιδιά, όλοι αυτό σκεφτόμαστε και υπάρχει μεγάλη πίεση. Βρέθηκα στη θέση να απολογούμαι στη Lauren σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, να λέω συγγνώμη, δεν είμαι στην καλύτερη εβδομάδα μου”, πρόσθεσε.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι όταν καβγάδιζαν, προσπαθούσαν να κατανοήσουν ότι και οι δύο ζούσαν μεγάλη πιέση λόγω της κατάστασης. Οπότε πλέον, “προσπαθούμε να είμαστε χαλαροί μεταξύ μας και  να μην κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο”.

Μετά ο Johnson περιέγραψε μια στιγμή που το ζευγάρι βρέθηκε πάλι να διαφωνεί, αλλά τελικά το γύρισαν και οι δύο στο αστείο: “Γελάσαμε τόσο πολύ και αμέσως διαλύθηκε αυτή η ανόητη ένταση. Και μετά αναρωτιόμασταν για ποιον λόγο τσακωνόμασταν. Ήταν τόσο ανούσιο”.

Ο Johnson, λοιπόν, προτείνει στα ζευγάρια να προσπαθούν να δείχνουν κατανόηση μεταξύ τους αυτές τις μέρες και θεωρεί επίσης ότι είναι μια καλή ευκαιρία να τα βρουν και τα παιδιά με τους γονείς τους αν μένουν μαζί.

“Χτες βράδυ, αφού κάναμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, βάλαμε από ένα ποτήρι τεκίλα και κάναμε πρόποση στην ευγνωμοσύνη. Και μετά αρχίσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε παιδιά πάλι. Ήθελα να της δείξω γιατί όλοι με αποκαλούν Βράχο”, ολοκλήρωσε το video ο Johnson. Καλά, μην μπεις σε άλλες λεπτομέρειες, το πιάσαμε το νόημα.

https://www.instagram.com/p/B_IEOPWluTc/

leave a reply

Your Review