Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση; Οι πρώτες αποφάσεις

Τα κανάλια δεν μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, καθώς αποφάσισαν να μας σερβίρουν την ίδια σίγουρη δοκιμασμένη συνταγή.

Στον Alpha προς το παρόν η μυθοπλασία μπαίνει σε παύση για τον επόμενο χειμώνα και το μόνο σίριαλ που θα παίζεται σε καθημερινή βάση -ενώ μέχρι τώρα ήταν τρεις φορές την εβδομάδα- είναι το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Παράλληλα αναζητείται ψυχαγωγικό concept που θα μπορούσε να καλύψει το υπόλοιπο prime time.

Στο Star, τρεις φορές την εβδομάδα θα παίζεται το GNTM3, το οποίο φέτος ενισχύεται και με αντρικό μόντελινγκ, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα παίζονται ταινίες. Το Dancing With the Stars αναβάλλεται για το 2021.

Στον ANT1 συνεχίζουν στο prime time οι Άγριες Μέλισσες, ενισχυμένες κατά ένα τέταρτο σε κάθε επεισόδιο, όπως επίσης και το Καφέ της Χαράς και το YFSF, ενώ αναζητείται καθημερινό σίριαλ για τη ζώνη 9.00μ.μ. με 10.30μ.μ. Η σκέψη οι Άγριες Μέλισσες να παίζονται στις 9.00μ.μ. απορρίφτηκε, από τον φόβο μη χάσουν τη δυναμική τους στις συνήθειες του τηλεθεατή.

Στον ΣΚΑΪ συνεχίζει ο Αντρέας Γεωργίου με τις 8 Λέξεις στις 9.00 με 11.00 το βράδυ και αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει το Big Brother 2020. Μέσα Οκτωβρίου αναμένεται και η πρεμιέρα του Voice.

Το μόνο κανάλι που προς το παρόν κρατάει κλειστά τα χαρτιά του είναι το Mega. Σύντομα ο Πέτρος Μπούτος αναμένεται να ανακοινώσει αλλά και να στελεχώσει τα πρώτα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες αποφάσεις, αλλά είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και όλα θα κριθούν από το πώς θα διαμορφωθεί η νέα τάξη πραγμάτων και το πώς θα μοιραστεί η διαφημιστική πίτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι μιλάνε για ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα θυμίζει πολύ έντονα τη σεζόν 2010-2011, τότε δηλαδή που άρχισε και η μεγάλη οικονομική κρίση.

leave a reply

Your Review