Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το trailer της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

Η "Μενεγάκη της Κρήτης" μόλις έπιασε δουλειά

Love it: αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου και αυτό είναι το τρέιλερ το οποίο μόλις έβγαλε στον αέρα ο τηλεοπτικός σταθμός.

Αυτό σημαίνει ότι η Μενεγάκη της Κρήτης, όπως την ονομάζουν έχει πλέον “κλείσει” για τα καλά στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και καλείται να αποδείξει ότι θα καταφέρει το ίδιο καλά και στην Αθήνα.

Ποιο, όμως, είναι το νέο τηλεοπτικό πρόσωπο, το όνομα του οποίου θα πρέπει να θυμόμαστε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου – δασκάλα στο επάγγελμα και μάλιστα με ένσημα, καθώς εργάστηκε για ένα διάστημα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- στέφεται «Μις Κρήτη». Οι προτάσεις και η τηλεοπτική διαδρομή θα ξεκινήσουν λίγο μετά, όταν θα βρεθεί αρχικά σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς και στη συνέχεια στο μεγαλύτερο κανάλι του νησιου, το ΚΡΗΤΗ TV,

«Με προσέγγισαν από ένα μικρό κανάλι και αιφνιδιάστηκα, διότι δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω τηλεόραση. Ηθελα να κάνω μία εκπομπή κουμπωμένη στον υγιεινό τρόπο ζωής και να το κάνει ο ίδιος που το παρουσιάζει. Ετσι ξεκίνησα, ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Στη συνέχεια άλλαξα κανάλι και δούλευα πάντα Σαββατοκύριακο για να μπορώ να συνδυάζω και την δουλειά της δασκάλας», είχε αποκαλύψει η ίδια. 

Η πρώτη της επαφή με τον ΣΚΑΪ ήταν πέρσι, όταν της προτάθηκε να παρουσιάσει το My Style Rocks. Η πρόταση, όμως, τότε δεν εναρμονιζόταν με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, ενώ άλλη μία κουβέντα είχε μεσολαβήσει και με τον Alpha.

Φέτος, όμως, ανήκει στο τηλεοπτικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και απ’ ό,τι η ίδια λέει είναι έτοιμη για να πετύχει η δίωρη καθημερινή εκπομπή της.

 

 

leave a reply

Your Review