Βάνα Μπάρμπα: Δίνει δεύτερη ζωή στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Η ηθοποιός και ο σχεδιαστής υπήρξαν στενοί φίλοι

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι πέρασε στην κυριότητά της το σπίτι του στενού της φίλου και αείμνηστου σχεδιαστή μόδας, Μιχάλη Ασλάνη. Και κάπως έτσι η Βάνα Μπάρμπα αποφάσισε να δώσει στο ακίνητο νέα ζωή, να εγκαινιάσει μία νέα περίοδο για τη βίλα, φιλοξενώντας διασήμους και μάλιστα κάνοντας την αρχή με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Άλλωστε η Μπάρμπα πέρσι είχε παντρέψει στην Κρήτη τον γνωστό ηθοποιό και έκτοτε συζητούσαν κάποια εναλλακτική για το πώς η ίδια θα μπορούσε να αξιοποιήσει αυτόν τον θησαυρό.

«Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα… Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά», είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός.

Μιλώντας στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, η Μπάρμπα αποκάλυψε ότι πλέον έχει ήδη μπει σοβαρά στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου», εξηγεί η ίδια, η οποία αποκαλύπτει πως έστω και αν ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είναι πια ανάμεσα μας, τής έδειξε τον δρόμο, όπως έκανε πάντα, όλα τα χρόνια που υπήρξαν στενοί φίλοι.